Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değerli geze-genler ve geze-gen dostları,
Güzel ,keyifli, bol kahkahalı bol karlı manzaralı , çocukların da çok mutlu olduğu geleneksel kartalkaya gezimizin 4.sünü 75 yetişkin 20 çocuk mevcudumuz ile problemsiz tamamlamış evlerimize dönmüş bulunmaktayız. Bu yıl rekor bir katılım gerçekleşti muhtemelen seneye ya 2 otel birden kapatacağız yada zirvede büyük 300 odalı otellerden birine bakacağız. Tahmin ediyorum katılan dostlarımızın birçoğu memnun kalmıştır ancak yine de eleştirilecek noktalar olabilir lütfen özelden bana eleştirilerinizi iletin ki seneye önlem alalım Herkesin yıllardır çekindiği ısınma problemi sonunda çözülmüş oldu bu sene öğrendiğim kadarıyla sıcaktan geceleri camları açanlar olmuş .
Katılan yüzlerce km yol tepen herkese çok teşekkürler. Ayrıca Cuma akşamı sahne programını değiştirerek bizlere sesiyle gitarıyla harika bir gece yaşatan değerli üyemiz ve dostum İlkay Karakılıç ve sahne arkadaşları Turgay ve emreye özel bir teşekkür etmek istiyorum. Cuma akşamı böbrek ağrısı nedeniyle Cenk abiyi hastaneye götürüp gece 2 de otele dönen ejderime ayrıca çok teşekkürler ve geçmiş olsun cenk abi…
Bizler gerçekten güzel özel bir grubuz. Bunun farkında olalım olmayanları uyaralım sevgili arkadaşlar. Birliğimiz dirliğimiz hiç bozulmasın yardımseverliğimizi hoşgörümüzü uyumumuzu hiç kaybetmeyelim.
Küçük bir not : Facebook grubumuzda tüm paylaşımları bir süreliğine kapattım. Lütfen öncelikle bu başlık altında görsellerimizi paylaşalım zira facebook kullanmayan birçok üyemiz var ve burada görselleri görmek onların da hakları. Facebook biraz hızlı tüketim oluyor emeğe değer verelim.Herkes görselleri burada paylaştıktan sonra facebook grubunu da paylaşıma açacağım tekrardan.

mert b.
...........................