Konulanmış Görüntüleme
-
- Erhan
Yeni Üye
Cevaplar gayet açık ve net olmuş hepinize teşekkürler. Belli ki haftaya çarşamba baya bir başınızı ağrıtıcam
Ne istediğime gelmeden önce biraz şu an yaptığım hobiden biraz örnek vermek isterim bazen dediklerimle yaptıklarım birbirini tutmuyor 
Airsoft oyununa 2010 senesinde grupla tanışmaya gittiğimde başlamaya karar verdim . O gün hemen birinden kaporasını verip bir tane ikinci el A.E.G edindim,Şu an ki ekipman grubum aşağıda ki gibi
(duvara sığdıramadığım bir kaç tane daha var)

Bir kaç metre denizin diplerinde gezinti yapmak istedim başladıktan sonra ilk sene 40 dalış yaptım
bunun içinde yurtdışıda dahil
Kayak dünyasına yeni giriyorum geçen hafta 1 saatlik eğitimden sonra uludağ'da ki en dik tepelerinden inmek için mücadele veriyordum
Eğer bir dostunuz geçen hafta dağdan aşağıya anlamsızca kayarak tepe takla atıp tekrar kaymaya devam etmeye çalışan kırmızı elbiseli birinden bahsederse işte o benim 
Spor yapma konusuna hiç girmiyorum bile , 12 yaşından beri yalnız spor yapıyorum sebebi çevremde kimse eşlik edemiyor belli bir zaman sonra "benden bu kadar" diyor çünkü , 12 yaşında başladığım sporla alakalı halen küçük çaplı öğrenci yetiştiriyorum zaman zaman
Yani hobi olayında bir işi abartmak karakterimde olan bir şey ama hiç bir zaman abartığımı da kabul etmeyen bir yapım var. 
Ben ne istiyorum;
Şu an için yarışlara katılmak istiyorum diyemem ama işin yarış kısmına hiç bir zaman bulaşmam da demiyorum
ama bir vakti olması gerektiği , bir kaç yıllık bir tecrübe kazanmak gerektiğinin bilincindeyim.
Eğer böyle bir karar alırsam komple bir revizyona girerim elbette
Hafta sonu turlarına katılayım , arabayı vur-kır-parçala , gir hendeğe çık tepeye , dereden geçeyim , bataklığa korkmadan gireyim, kimse beni çekmesin ama birini çekmek gerektiğinde beni çağırsın tarzında bir araç istiyorum desem çok mu şey istemiş olurum
Bu hobi için edinmek istediğim araçla gece mekanlara gitmeyi düşünmediğimden , öyle çok cicili biçili bir araç istemem herhalde , tur zamanı garajdan çıkarayım , araziye girdiğimde beni yarı yolda bırakmasın ,konvoyda ki bir araca yardım edebilsin, geriye döndüğümde aracın herhangi bir parçası yan koltuğumda dağılmış bir şekilde duruyor olmasın benim için yeterli olur herhalde
Teşekkürler