Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Goller bizi teğet geçicek inşallah maşallah. Bora yakın selam.
İnş cnm Yhaaa.
54m37 4y6u1 Nickli Üyeden Alıntı Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Goller bizi teğet geçicek inşallah maşallah. Bora yakın selam. yıldızlar geçidi Samet dikkat ol bu sefer
mexlayn Nickli Üyeden Alıntı yıldızlar geçidi Samet dikkat ol bu sefer İnşallah yeşil halıyı görenler mangal yakmaz benim en çok korktuğum konu o. Sende geliyorsun değil mi abi ?
54m37 4y6u1 Nickli Üyeden Alıntı İnşallah yeşil halıyı görenler mangal yakmaz benim en çok korktuğum konu o. Sende geliyorsun değil mi abi ? mangal konusunda durum ortada zamadan yana uygun olursa elbette kardeşim gelirim
mexlayn Nickli Üyeden Alıntı mangal konusunda durum ortada zamadan yana uygun olursa elbette kardeşim gelirim seni ortasahanın beyni yapmak istiyorum ne dersin...
GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı seni ortasahanın beyni yapmak istiyorum ne dersin... hee diyosun ki mangalcıbaşı lazım .diyecek bişi yok kesin GOL olur....
Forum Kuralları