Alıntı KoMoDoWaRaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
karda lastik avantajı diye birşeyden bahsetmek çok zor aslında... çünkü kar vardır; 30 cm m/t lastikle eze eze gidersiniz (ebatınız müsaade ettiğince) dişler ezilen karda tutunma sağlar... kar vardır; altı buzdur, ezersiniz, lastik yüzeyi buza iner buza temas eden M/T lastiğin 1 dişi kadar yüzey temas ediyordur kaymak gibi kayarsınız... A/T ile daha az kayma yaşanabilir... avantaj olarak gördüğünüz lastiğiniz yol şartları çok az değiştiğinde dezavantajlı bir hale gelebilir.... açıkçası bu matematiği yaparken; sürüş esnasında yol şartlarını doğru tespit edebilmeli ve Kaan abinin de söylediği gibi uygun sürüş tercihine anlık karar verip uygulayabilmeliyiz..
benim naçizane tavsiyem: bu tür yol şartlarında, yolun müsait bir yerinde kimseye zarar vermeyecek şekilde ani frenajlar ve akselerasyonlar yapıp (minik minik) aracın verdiği tepkileri test ederek küçük de olsa bir tecrübeye sahip olmaktır...
Size ve Kaan abiye bende katılıyorum mesela ben AT yi öneriyorum fakat elimdeki lastik bu ve ben bu lastikten memnunum fakat bu MT nin gerektiği yerde AT de kullansanda olur manasına kesinlikle gelmez anlık yol şartları ve kesinlikle maksimum dikkatle AT ile karda buzda giderken yine aynı şartlarda fakat nasıl olsa MT var diye güvenerek AT ile gittiğiniz buzun üzerinde MT ile iyi bir sürüş sergileyemeyebilirsiniz lastik ne marka model olursa olsun işin içinde insan ve doga faktörü var bence de en önemli fark bu noktada ortaya çıkıyor.