-
- ejder
Üye
keşke arazideyizde açtığım "kaan" konusunu buraya taşısa idim
yazacak çok şey var aslında... yaşadığımız çok güzel anıların ardından...önce adam gibi adam tanıyosunuz...sonrasında aynı adamın aslan gibi oğlunu...4 sene önce kaanın bir gazıyla 30 yaşında tanıştım adrenalin denen şey ile...(bkz. kemerburgaz yarış pisti dik iniş ) ..kocaman yürekli ekmek canavarı kardeşim dedim o günden sonra...kardeş kelimesi keşkelerimin içinde idi..okan abinin babacanlığı ile kardeş eksiğimi de kapatmış oldum kaan ile..
örnek gösterilen, aferin denilen, her ortamda sevgi ile karşılanan, düzgün, şımartılmaya çalışılan bi adam var karşımızda...zor bir iş başarıyor...mütevazi olmak..
son dönemlerine bakın offroad camiasının.. bölünmeler, ikiyüzlü davranışlar, bizlere yakışmayan çirkin karalamalar, bir yarış için patlayan egolar, marka fanatizmi, kazıklama çabaları vs. vs. bu kadar kötülüğün içinden kardelen misali yine başını çıkardı ve hepimize büyük bir ders verdi..
işinizi yapın..........
evet kardeşim ve sevgili okan abi; değer verdiğim nadir insanların içindesiniz...ve ben de layık olmaya çalışıyorum tüm sevenlerime...sizleri ilgi ile takip etmeye her ortamda yüceltmeye devam edicem..
örnek "sayın" ailesi....
sevgiler...
-
- Okan
Üye
Geze-gen in bir aile olması benim için çok önemliydi. Olduğnu görmek içimi rahatlatıyor. Bu konunun ana çıkış noktası da bu. Yaşadığım gururu ve mutluluğu paylaşmak kadar sizlerin olan ya da olacak evlatlarının da hayalleri için sizlerin desteğine ve çalışmaya ihtiyaçları olacağınından bahsetmek.
Onlara güvenin, yanlarında olun ve paylaşın.
Naçizane ben öyle yapmaya çalışıyorum.
Hepinize sonsuz teşekkür ederim.