Arkadaşlar şimdi durumu şöyle toparlıyoruz.
Gideceğimiz tarih 23-24-25 ocak 2015
Görüldüğü üzere Baysaldaki 28 oda (ki 1 oda tek kişilik kalır 27 oda) bize yetmeyecek gibi duruyor. Her ihtimale karşı Özcan dağ evi (geçmiş yıllarda kalanlar bilir çok sıcaktır) sahibi kenan bey ile görüştüm 5 oda rezerve ettim sözlü olarak.
yarım pansiyon konaklamayı tek cumartesi gece kalanlar için 150 tl / cuma-cumartesi 2 gece kalanlar için kişibaşı gecelik 125 tl den verecekler. gün boyu çay kahve ücretsiz olacak. 0-6 yaş ücretsiz 6-12 yaş %50 indirimli olacak bu rakamlar üzerinden
ekstralar :
cumartesi öğlen sucuk ekmek yapacaklar bahçede
kahvaltı ve akşam yemeği haricinde talep edilen yemek ve alkollü alkolsüz tüm içecekler
Baysal otel komple kazanı değiştirmiş durumda . 350.000 lik termodinamik marka kömür kazanı takılıyor. binanın 4 yanı mantolama yapılıyor ek olarak çatı da yeniden yapılıyor. biz gitmeden önce de yakıp ısıtacaklar odaları. Her ihtimale karşı yok ben riske giremem özcan dağevine giderim diyen olursa 5 odamız orada var. Kasım sonuna doğru kaporalar için para toplamaya başlayacağız. Sömestr olması sebebiyle oralar çok dolu olacaktır. Eğer cumartesi herkes döner ben pazar akşamı hatta pazartesi akşamı da gitmişken kalırım diyen varsa bunu belirtsin isminin yanına ki yer kalsın. oraya gidince ben 2 gece daha kalacağım derseniz yer bulamazsınız. en yüksek sezonu çünkü.
Gelelim özcan dağ evine.
Özcanda alkol yok .
tek gece yarım pansiyon 125 tl
cuma-cumartesi 2 gece olursa kişi başı 100 tl yarım pansiyon.
çay kahve ücretsiz .
0-3 yaş ücretsiz
3-6 yaş %50 indirimli
6 yaş ve üstü için yetişkin ücreti alıyorlar bu konuda ne yaptımsa kabul etmediler.üzgünüm.
Kural şu :
Öncelikli olarak baysaldaki 28 oda rezervasyonları yapılır üstüne gelen talep olursa otomatikman özcandağevine yönlendirilir.
Kendi isteği ile özcan dağevinde kalmak isteyen olursa listeye son sıradan girenleri tekrar baysal motele alabiliriz.
Muhtemel aksaklıklarda Karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile keyifli bir tatil geçirmeyi dilerim hepbirlikte.