Arkadaşlar herkes kendine göre haklı. gönül neler ister neler. Ben baysal motelin ortağı/sahibi/tur operatörü değilim. Yatacak yer konusunda konforu sıcaklığı maksimize etme şansım yok imkanlar belli. ne çıkarsa bahtımıza diyeceğiz. ha zirve otellerinde kalırım benim riske girmem diyen olursa kişi başı gecelik 300 tl den başlayan fiyatlarla zirvede yer ayarlanır problem yok. elbette üşümenizi istemem heleki çocukların ki benim de oğlum var ellerinizden öper. 1-2 gece katlanacağız artık. Size garanti üşürsünüz demiyorum vaziyete göre üşünürse ufo takviyesi yapılacak elbet. ama her odaya 1 ufo verilebilir mi bakacağız. Ama otelin söylediği dış cephe mantolama yapılıyor ki başlıbaşına ısınma sebebidir. Kalorifer kazanı değişiyor sıfır takılıyor ki bu da ısınmada ciddi etken. tüm bu değişikliklere rağmen üşünürse benim veya geze-genin suçlanmasını istemiyorum. ben baştan uyarımı yapayım da içim ferah olsun.

önlem olarak şunu yapacağım.
2 gün önceden kazanı yaktıracağım telefonla taciz edeceğim
kazan ve mantolama ile ilgili fotoları istedim gönderecekler tatmin olmamız için gerekli
muhtemelen cumadan gideceğim gider gitmez kazanı harlayacağım

bunlar dışında elden birşey gelmez. tadını çıkarmaya çalışın derim.

1- mert başkan 3 kişi
2- halil 4 kişi
3- ejder 2 kişi
4- serkan özer gc2013 2 kişi
5- arman 2 kişi
6- osman 3 kişi
7- fadıl 3 kişi
8- bora 2 kişi
9- tahsin
10-hakan 2 kişi
11-ergun 2 kişi
12-seda 4 kişi