Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Hybrid View

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Eranmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amin. Sağolun.
    Bu arada kronik problemlerden biri sanırım bende de var. Aracın Sürücü tarafı kliması ısıtmıyor. Ben birkaç yerde yolcu tarafı diye okumuştum ama bende sürücü tarafı bu da yine klapelerin çalışmaması ile mi ilgilidir.
    Sürücü tarafı ise iyi. Ön taraftaki kapak bozulmuştur. Eliniz yatkınsa torpido kapağını indirin. Bunun için sağdaki hava sıkıştırmalı çubuğu çıkaracaksınız, ardından ön tarafta sağlı sollu iki tane lastik torpido çentiğini tutuyor, elinizi içeri sokarak bu lastikleri bulun parmağınızla kaldırıp çentikleri kurtarın. Sürücü tarafı kapakçık motorunu göreceksiniz. Vidalarını ve soketini söküp çıkartın. Beyaz bir mil göreceksiniz. Onu elinizle çevirin. Kapakçığın dönüp dönmediğini anlayacaksınız. Bu size fikir verir. Buna bi bakın, devamını konuşuruz.

Eğer yapamazsanız, bununla ilgili bir video çekerim size.

Üye Eranmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür ederim bilgiler için sizin yazınızdan önce dediğiniz gibi söktüm torpidoyu kapaklar sağlam problem motorda gibi gözüküyor. Kapağı el ile çekip kapattım ve sabitledim su anda sıcak üflüyor ama kış geçmeden bir klape motoru alıp takmam gerekiyor. Ebay dan sipariş vereceğim.