-
- Emre
Üye
Bende yeni arac aldim ve yapilabilecek seyleri yaptim. arac 2003 wj 4.7 HO
Sivilar icin bi yerden fiyat almamanizi israrla oneririm.arada farklar oluyor ve cok kullanilan urunler olmadigi icin heralde herkes kafasina gore bi fiyat veriyor. ve hemen hemen telefonda konustugum butun yerlerde ufakta olsa iskonto uygulamakta. burada reklam yapmadigimiz icin ben topladigim yerleri soyluyorum/
Yagcarsisi diye bi site var oradan motul 75/140, tutela powergear4 ve motul multi hf yi aldim.
yamandan lt si 50 tl ye orjinal mopar sanziman sivisini aldim ve diff katkilarini. motor yagi top1 5w40.
yaglara ve markalara karar verirken orjinal mopar seri numarasini girip katilari kendim kontrol ettim. degerler tuttugu ve sacma sapan bi marka olmadigi surece sorun yok populer markalardan istediginizi secebeilirsiniz. assa yukari ayni sonucta . butcenize uygun davranabilirsiniz yani.
alt takim yaglamasi icinde yagcidan kaliteli bir gress yagi.
arkadas nerede yaptirabilirim diye sormus. kullanilan litreler belli. yapan kisinin profesor olmasinada gerek yok. kolayca bi usta yapabilir.
tek onerim aracta kullanilan sivilarin markalarina ve degerlerine kendinizde bakin. hep uydurma seyler koyabilirsiniz bunlara gerek yok diyolar. dinleyip dinlememek sizin elinizde. kitapck ve wjjeepte hersey var.