Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Hybrid View

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı erolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Ama sizin aldıgınız 10usd lik parçayla. servis fiyatı arasında uçurum var
    Aynı parçadan bahsediyoruz değil mi😊
    Gerçi Şimdi baktım ebaydan orjinal mopar olanı 280tl civarlarında..
    http://pages.ebay.com/motors/link/?n...093833&alt=web
    Xperia Z
    Youtube'da bir video izlemiştim, eleman önce bu parçayı temizliyordu, deniyordu, düzelmeyince yenisini takıyordu.

Yüksek devir bende devar, yeri geliyor 1200 lerde yeri geliyor 1000'lerde çalışıyor, bazen de normal 700-800 lerde çalışıyor. Bu dengesizliği çözemedim.

Ha bir de araç cruise de iken veya N boş viteste iken kendi kendine gaz veriyor. Bunun için boğaz kelebeğini bir temizleyeceğim.

Üye entropy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Youtube'da bir video izlemiştim, eleman önce bu parçayı temizliyordu, deniyordu, düzelmeyince yenisini takıyordu.

Yüksek devir bende devar, yeri geliyor 1200 lerde yeri geliyor 1000'lerde çalışıyor, bazen de normal 700-800 lerde çalışıyor. Bu dengesizliği çözemedim.

Ha bir de araç cruise de iken veya N boş viteste iken kendi kendine gaz veriyor. Bunun için boğaz kelebeğini bir temizleyeceğim.
    @erolkan aynen bu parçadan bahsediyoruz bendeki çin malı idi sadece ve işe yaramadı.

bendeki problemin aynısı bu aslında.
    ben de ilk başta söküp temizledim fakat işe yaramamıştı tek başına.

Problemin TPS sensöründen olmadığına emin olmak için önce bir multimetre ile TPS in sağlıklı çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
    aşağıdaki linkte detaylı anlatılmış, isterseniz ben de yardımcı olaiblirim.

http://troubleshootmyvehicle.com/jee...imeter-tests-1

TPS sağlam ise;
    bğazı söküp temizleyin, (3 tane civastası olması lazım.) sökerken contasına aman dikkat.
    IAC sensörün girdiği yuyayı da iyice temizlemeyi unutmayın.
    IAC sensörü yerine takarken uucndaki metal kısıma eser miktarda gres sürün ki yuvada rahatça hareket edebilsin.

bundan sonra aracı tekrar çalıştırmadan önce serviste iyice soğumasını beklediler ve el bilgisayarına bağlayarak çalıştırdılar. burada ne yapıldığından tam larak emin değilim.

araç soğuduktan sonra bismillah deyip marşa basın.

umarım çözüm bulursunuz.

- - - Mesaj Birleştirme - - -

Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvaaaah ! " vazgeçtim hemen kaldır ! " dermişim.
    okadar mı kötü