Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Hybrid View

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    99 veya 199 tam hatırlamıyorum. Sonra para ile hak satın alınıyordu galiba. Bi bakar söylerim başkanımç

Tüp var olmaz mı? 250 TL gaz ile 350 KM yol yaptım en son. Ki bunun 100 KM'si uzun yol, kalanı da yoğun olmayan şehiriçi.
    Nasıl oluyor bu iş yaa! Bu saatte takıldım hesap yapıyorum hala senin yüzünden) Şimdi; Avrupa yakası litre fiyatını an itibariyle 2,87 TL olarak görüyoruz. 250 TL 87-88 litre gaz eder. Ben kendi arabamla (standart 96 5.2 ZJ) 87 litre gazla şehir içinde kemiksiz 435 km yol yapıyorum, içinde 100 km'si uzun yol falan da yok! O da olsa net 500 km yapacağım yol! Kaldı ki; tüpüm sıralı sistem değil ve şu an ayarları falan berbat durumda, vites D' deyken durunca stop etmeler, düzensiz rölanti falan başladı, Ergun abi de biliyor bu arıza durumunu, onun ustasına gidip komple elden geçirticem, çözüm bulucaz olana bitene! Bu halde bile yakışım budur inan ki Nerde kaldı WJ nin daha yeni, daha teknolojik falan olması bu durumda? Bi yerde bi hata var

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl oluyor bu iş yaa! Bu saatte takıldım hesap yapıyorum hala senin yüzünden) Şimdi; Avrupa yakası litre fiyatını an itibariyle 2,87 TL olarak görüyoruz. 250 TL 87-88 litre gaz eder. Ben kendi arabamla (standart 96 5.2 ZJ) 87 litre gazla şehir içinde kemiksiz 435 km yol yapıyorum, içinde 100 km'si uzun yol falan da yok! O da olsa net 500 km yapacağım yol! Kaldı ki; tüpüm sıralı sistem değil ve şu an ayarları falan berbat durumda, vites D' deyken durunca stop etmeler, düzensiz rölanti falan başladı, Ergun abi de biliyor bu arıza durumunu, onun ustasına gidip komple elden geçirticem, çözüm bulucaz olana bitene! Bu halde bile yakışım budur inan ki Nerde kaldı WJ nin daha yeni, daha teknolojik falan olması bu durumda? Bi yerde bi hata var
    Abi kesin var artık ben buna inandım. Kaç kişiden aynı yorumları duydum.

Bi önceki mesajımda yazdım. Sanırım sızıntı var. Bilmiyorum onunla alakalı olabilir mi?

Daha önce yine yazmıştım, arabayı aldığımın 3. haftası (Ocak sonu gibi) Zavoli bayiine gidip ayar yaptırdım. Ama usta "Ayarlarda bi sıkıntı yok. Ufak tefek şeyler yaptım. Çok bi değişiklik bekleme." demişti. Lakin değişiklik olmadı da.

Not: Ben LPG'yi 2.87 değil 2.60'dan alıyorum.

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kesin var artık ben buna inandım. Kaç kişiden aynı yorumları duydum.

Bi önceki mesajımda yazdım. Sanırım sızıntı var. Bilmiyorum onunla alakalı olabilir mi?

Daha önce yine yazmıştım, arabayı aldığımın 3. haftası (Ocak sonu gibi) Zavoli bayiine gidip ayar yaptırdım. Ama usta "Ayarlarda bi sıkıntı yok. Ufak tefek şeyler yaptım. Çok bi değişiklik bekleme." demişti. Lakin değişiklik olmadı da.

Not: Ben LPG'yi 2.87 değil 2.60'dan alıyorum.
    2,60'dan alıyorsan hele aldığımız litre 98'e, menzilimiz de en az 500 km'ye çıkar, ben 2,87'ye göre hesap yaptım düşün Ayrıca sen nerede oturuyosun ve 2,60 nerede, hangi benzincide? Ben Çekmeköy'de oturuyorum, sana da bi teklifim var bu işi kontrol ettirme ve çözüm bulma konusunda