Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Hybrid View

Yeni Üye
    Merhabalar aranıza yeni katıldım. Eğer sorumun cevabını alabilirsem haftasonu ben de bir grand cherokee satın alacağım. 2002 2.7 mercedes motorlu olanlar common railmidir ? Bunlarda sorunsuz biodizel kullanılır mı ? Daha önce kullanan oldu mu ? Lütfen biri cevap yazsın. Tavsiye edermisiniz ? 2000 model 3100 motorlular çok mu kötü ?

Üye Kanuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İSTANBUL
    Alıntı 33king33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar aranıza yeni katıldım. Eğer sorumun cevabını alabilirsem haftasonu ben de bir grand cherokee satın alacağım. 2002 2.7 mercedes motorlu olanlar common railmidir ? Bunlarda sorunsuz biodizel kullanılır mı ? Daha önce kullanan oldu mu ? Lütfen biri cevap yazsın. Tavsiye edermisiniz ? 2000 model 3100 motorlular çok mu kötü ?
    2,7 crd adı üstünde Common Rail Diesel bir motordur...biodizel kullanılabilir mi bilemem ama güzel motorlardır....ben de 2-3 ay evvel pajero ile 2,7 crd arasında kaldım ama 3,2 dizel pajeroyu tercih ettim (römork çekecek kuvveti daha fazla olduğundan)...3,1 İtalyan motordan da durabildiğiniz kadar uzak durun....bence jeep'in yüzkarası bir motordur

Yeni Üye

common

hocam peki common rail olmayan hangi jipi biliyorsnunuz ? modeli aslında düşük common rail değildir diye düşünüyorudum ama ? nasıl anlarım common rail mi değil mi ? wolsvagen gibi yanına simge mi olur tdi pdi falan diye ?

Üye pikniktip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 33king33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam peki common rail olmayan hangi jipi biliyorsnunuz ? modeli aslında düşük common rail değildir diye düşünüyorudum ama ? nasıl anlarım common rail mi değil mi ? wolsvagen gibi yanına simge mi olur tdi pdi falan diye ?
    evet common rail dizel motordur, ayrıca 3.1 alma, alttaki linke bakabilirsin
    http://www.ultimatespecs.com/car-spe...29-27-CRD.html
    Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.