Döşeme temizliği için söktüğüm yolcu koltuğunun alt tarafını iyice zımparalayıp, wd 40 ile yağladım. Sonra da 3 kat boya, 3 kat sprey ile yeniledim. Vidaları gizleyen kapaklarda leş durumdaydı. Onlarda aynı işlemden geçti. En son gres yağı süreceğim ilgili yerlere. Bu koltuk kızakları benim oldukça paslı ve kirliydi, ve kötü görünüyordu. İyi oldu sanırım. Sıra şoför koltuğunda.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada bir zamanlar bizim canavarların değişmesi gereken parçalar hususunda servis tarafından geri çağırmalar olmuş. Daha doğrusu biz kullanıcılar olarak peşine düşmüşüz. Ben ilgili link den değiştirilecek birşey bulamadım. Emin olamadığım bir husus daha önceki kullanıcıların serviste bu değişimi yapıp yapmadıkları. Çünkü servisler değişime yanaşmıyor veya umursamıyor veya bilmiyor. Ben nereden bileyim nasıl olsa takibi yapılmadı, üzerinden zaman geçti diye servis Amerika ya yaptık şeklinde bir komfirmasyon göndermiş olsun???
Ya evet, onu ben de gördüm. O geri çağırılmalarda bizim araçları götürdüler mi acaba? Bir de şunu bilmek lazım, örneğin benim araç 2001 WJ, geri çağırıldı mı? Bir ara bakacam buna. Olmazsa servisi arar öğrenirim şase no ile.