Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aracımda bir kaç problem var. Forumu baya bir kurcaladım ve çok fazla şey öğrendim.

1- klasik bir sorun olan klimam da yeteri kadar soğuk hava alamıyorum ve klimayı açıp kapattığımda torpidonun iç tarafından yani muhtemelen o metal pallerden ses geliyor. Torpidoyu komple sökmekten daha kolay bir yöntem varmış gerçekten. Videoları vs. de izledim. Bu işlemi daha önce yaptırmış olanlar istanbulda mümkünse anadolu yakasında nereyi önerirler?

2- Aracımda polen filtresi ve yuvası yok. Bu yuvayı nereden temin edebilirim?

3- şaftı çift mafsallı yaptıracağım fakat ümraniye ve bostancıda iki yer önerildi, fiyatları yarı yarıya! bu işi yaptırmış olanlar ne kadara hallettiler merak ediyorum ?

4- başak bir konuya da yazdım ama gözden kaçmış olabilir. Aracımın sürücü ve yolcu halı döşemelerinin tam orta noktaları ıslanıyor ( yıkama ve yağmurdan sonra). Tam orta noktaların ıslanıp kenarların kuru kalması çok enteresan geldi. Bu konuyla ilgili önerileriniz neler olabilir?

Çok büyütülecek problemler değil ancak her şeyiyle eksiksiz ve gönül rahatlığıyla binebileceğim bir araç yapmak istediğim için tüm sorunları kısa sürede halletmek istiyorum.
gözden kaçmasın. fikirlerinize ihtiyacım var