Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Hybrid View

Üye ankaralı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ANKARA
    öncelikle merhaba arkadaşlar. hata kodları ile alakalı bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim kontagı 4 kez aç kapa yaptıktan sonra sıra ile 123-138 ve 463 hata kodları yanıyo en son done yazıyo varmıdır bi sorun sizce.teşekkürler..
    SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ankaralı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle merhaba arkadaşlar. hata kodları ile alakalı bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim kontagı 4 kez aç kapa yaptıktan sonra sıra ile 123-138 ve 463 hata kodları yanıyo en son done yazıyo varmıdır bi sorun sizce.teşekkürler..
    123-138 sensor arizasi diye tahmin ediyorum. 463 yakit sistemi galiba, benzin pompasi problemi olabilir. Arac tek marsta rahat calisiyor mu? Rolantide 900 devir, sarsintisiz temiz calisiyor mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye ankaralı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ANKARA
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    123-138 sensor arizasi diye tahmin ediyorum. 463 yakit sistemi galiba, benzin pompasi problemi olabilir. Arac tek marsta rahat calisiyor mu? Rolantide 900 devir, sarsintisiz temiz calisiyor mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    bazen çalışıyo bazen çalışmıyo tamire götürdüm benzin pompası tesisatla alakalı dediler yapıldı sabah çalıştırdım ama ilk marşta almadı 3. marşta gaz vererek çaıştırdım.
    SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....