-
06.Austos.2014, 12:53
#11
- mehmet ufuk
Yeni Üye
arkadaşlar merhaba, bir süre önce aranıza katıldım, katıldığım günden beride değerli paylaşımlarınızı, gün içinde vakit buldukça okumaya çalışıyorum.
1 ay önce 2002 model, GC, 4.7L sahibi oldum. hep merakım vardı ama bir türlü cesaret edemiyordum))) ve aldığım günden beri servisteyim, alt takımlarla başladık.
sizlerin paylaştığı lpg tüketimlerini heralde tamamını okudu. ilk defa dün 150 km lik bir şehir dışı deneyimim oldu ve sağlıklı tüketim ölçümü yaptım. aracın üstünden Landirenzo lpg sistemi var. (185.000 km de takılmış ve araç şu anda 200.000 km de) gidiş yolunda aracı denemek amacıyla ara ara sıkıştırdım, 185, 210 km hıza çıktım. yola çıkmadan önce tam boşalmış olan tankı, 140 tl, 55lt gaz dolumu yaptım. akşam geri döndüğümde 343.8 km, gaz bitti sinyali geldi. (bu km nin 50 km lik kısmı şehir içiydi) tüketim beni memnun etti. aynı araçtan kullanan bir arkadaşımla paylaştım, kilama kullanmadığın için az yaktı dedi. (klasik klima arızası, sol taraf sıcak, sağ taraf soğuk üflediği için şimdilik kullanmıyorum)))))) elbet birgün onuda ele alacağız.
hepinize iyi günler diliyorum.
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
-
Forum Kuralları