Bunun ne olduğu konusunda fikri olan var mı? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...59191523/detay

Alıntı pikniktip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2"'e kadar yükselltme için benim bildiğim bir kaç öneri var ya get koyarlar yada amortisör helezonla yaparlar
bence 2"yükseltme kiti diye ara internette fiyatlar hakkında bir fikrin olsun
sonra sitedeki daha bilgili arkadaşlar seni daha sağlıklı yönlendirir diye düşünüyorum.
ha bu arada kuruş'u da unut
Bir bakalım abi. Helezon ne anlamadım onu da yarın ararım seni konuşuruz.

Alıntı anarchist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abs isiginin yanmasi , abs sensorune gelen su ile ilgili olabilir. Genelde su gecislerinde yanar bir sure sonra gecer. birkac gun bekle bakalim sonecek mi.
255 WJ nin orjinal lastik boyutu oldunu sanmiyorum. Yanak kac?

rk30sdk cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen sönüyor zaten. Yağmurlu havada yanıyor, Cruise sapıtıyor. Ama hava düzelince geçiyor. Fakat yağmurlu havada ben ABS kullanamayacaksam ne anlamı kaldı ki? Şu an yanmıyor ve ABS çalışıyor. Sorun ne anlamadım.

Lastik 255/65/16. Aynen hocam orjinal değil bu zaten. Orjinali 235/65/17 sanırım. Ama alan kişi niye 16 takmış anlamadım. Kimisi de diyor jantın orjinal.

Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen de direksiyonu sonuna kadar çevirme...zaten pompaya zararlı sona gelince zzzz diye ses yapar bi tık geride kalması lazım sondan..o sesi duymaman gerek
Onu biliyorum başkanım. Sonuna kadar çevrili uzun süre tutmam ama parktan çıkarken mecbur kalıyorum.