Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: zj min birkaç fotografı

Hybrid View

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de asfalt kullanicisiyim. WJ 4.7 standart. Lastik caplari orjinalidan 2.6 cm buyuk, 1.3 cm daha yuksek araba. 2 inch get veya kit ile yukseltme dusunuyorum ama asfalt performansini ve uzun yoldaki yuksek surat konforunu merak ediyorum. Su 1.3 cm ile bile araba gezinti yapiyor ayagini gazdan cekince araba saga sola sallaniyor ama sanirim bu lastik yanaklarimin 2.6 cm daha kalin olmasindan ve esneme payimin yuksek olmasindan ote geliyor.

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de asfalt kullanicisiyim. WJ 4.7 standart. Lastik caplari orjinalidan 2.6 cm buyuk, 1.3 cm daha yuksek araba. 2 inch get veya kit ile yukseltme dusunuyorum ama asfalt performansini ve uzun yoldaki yuksek surat konforunu merak ediyorum. Su 1.3 cm ile bile araba gezinti yapiyor ayagini gazdan cekince araba saga sola sallaniyor ama sanirim bu lastik yanaklarimin 2.6 cm daha kalin olmasindan ve esneme payimin yuksek olmasindan ote geliyor.
    2 inch yükseltmede uygun lastik seçimide yapıldıktan sonra asfalt konforunuzun değişicegini sanmıyorum bende ilk bu işe başlarken bana bazı ustalar aracın yol konforunun bozulacagını son süratimin 100 km den fazla olmayacagını yakıt oranımın artacagını bir sürü problem yaşayacagımı söylediler ve ben bu konuda zar zor karar vererek endişe duyarak bu işe giriştim.fakat bu problemlerin 2 inc seviyesinde bu denli bariz olmadıgınıda ( traves çubugu hariç) yaşayarak gördüm yerden eskiye oranla 10 cm daha yüksek bir araçla yol konforum hiç bozulmadan ve sürat konusundada aracta herhangibir dengesizlik oluşmadan hatta daha geniş lastik ölçüsüyle yere daha saglam basarak ( kaldiki 265 veya 31,10 inc de kullanabilecek durumdayım ) eskisinden daha keyifli bir sürüş konforu elde ettim kim ne ders desin denemeden göremezsiniz.aracınızı yükselttiğiniz ölçüde lastik ölçünüzüde uygun hale getirmeniz gerekli gereginden fazla büyük son sınırda kullanıbileceginiz lastikte iyi degil küçük lastikte iyi degil