Toplam 809 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep yakit tuketim raporu:)

Hybrid View

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    İzmir çikis, 110km otoban -ortalama hiz 110km/h, Aydin'a varış, Aydindan Nazilli, oradanda Bozdogan ve köyümüz Koyunculara ortalama 65km/h hizla gidis ( koy yollari bozuk ve tadilatta) ve yakin rakamlarla geri donus. Toplam 357 km, litre fiyati 2,44TL den 135TL lik yakit alindi. 38 kurusa denk geliyor sanirim.

Tap tapa tapa tap... Tap tap
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir çikis, 110km otoban -ortalama hiz 110km/h, Aydin'a varış, Aydindan Nazilli, oradanda Bozdogan ve köyümüz Koyunculara ortalama 65km/h hizla gidis ( koy yollari bozuk ve tadilatta) ve yakin rakamlarla geri donus. Toplam 357 km, litre fiyati 2,44TL den 135TL lik yakit alindi. 38 kurusa denk geliyor sanirim.

Tap tapa tapa tap... Tap tap
    maşallah güzel değerler; otoban 220 km asfaltın kalitesi .....ben binek aracım mercedes le girdi çıktı otobanda ölçmüştüm diğer yollara göre 100km de yarım litre az yakmıştı.yokuşu yok gibi düz yol yinede makul rakam bu ay datça-burhaniye gideceğim bakalım 500 km yolda ne yakacak bende merak ediyorum ama benim lastikler 245 ebat orijinalden büyük ve BFGoodrich All-Terrain T/A off-road lastiği herhalde bunlarda fazla yaktırıyor olabilir.....