Toplam 809 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep yakit tuketim raporu:)

Hybrid View

Üye oxsigen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ayna mahruti ve 4x2 çevirerek aracın yakıt tüketimini 50 kuruşa düşürdüm. Toplamda 10 bin tl masraf yaptıktan sonra aracımı satmış bulunuyorum. yaptığım masraf tamamen cepten çıktı. aracın üstüne koyamadan sattım. Bir yakınım aldı aracı ben şimdi dizel cruzelara bakıyorum uyguna denk getirebilirsem hasarlı boyalı felan alıp bineceğim.
    ford scorpio 2.3
    Nissan Juke 1.5dci
    WV Polo 1.4ti
    Alfa Romeo 156 2.0SS
    Mercedes S320 3.2L
    WV Polo 1.6Tdi
    Jeep GC 4.0

Üye DEŞİFRE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı oxsigen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayna mahruti ve 4x2 çevirerek aracın yakıt tüketimini 50 kuruşa düşürdüm. Toplamda 10 bin tl masraf yaptıktan sonra aracımı satmış bulunuyorum. yaptığım masraf tamamen cepten çıktı. aracın üstüne koyamadan sattım. Bir yakınım aldı aracı ben şimdi dizel cruzelara bakıyorum uyguna denk getirebilirsem hasarlı boyalı felan alıp bineceğim.
    4x2 nasıl değiştirdin hocam. arazi şanzımanını mı değiştirdin, ön şaftı mı söktün?

- - - Mesaj Birleştirme - - -

Alıntı oxsigen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4x2 nasıl değiştirdin hocam. arazi şanzımanını mı değiştirdin, ön şaftı mı söktün?