Toplam 809 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep yakit tuketim raporu:)

Hybrid View

Üye mavi_ken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende hiçbir değişiklik yok... 40 l alıyorum, hep 200-250 km gidiyor..................................
    şaka bir yana söylediğinizde bir yanlışlık var...
    50 tl ye bugün 17 l civarında lpg alınıyor. 17 l lpg ile 37 km demek aracınız 100 km'de ort 45-50 l tüketiyor demek. bugatti veyron'lar performanslı kullanımda bu kadar tüketmiyor. hesapta bir hata olmalı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye oxsigen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mavi_ken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende hiçbir değişiklik yok... 40 l alıyorum, hep 200-250 km gidiyor..................................
    şaka bir yana söylediğinizde bir yanlışlık var...
    50 tl ye bugün 17 l civarında lpg alınıyor. 17 l lpg ile 37 km demek aracınız 100 km'de ort 45-50 l tüketiyor demek. bugatti veyron'lar performanslı kullanımda bu kadar tüketmiyor. hesapta bir hata olmalı...

hesapta bir hata yok, araçta bir sorun var ama çözemedim, lpg entejtörleri kaldı birtek el atmadığım. oksijen sensörü,kat konvektörü,ateşleme sistemi,egzoz kaçakları, tüm katkıları sıvıları, ve filtreleriyle birlikte değişmesi ve karasörün yağlanması tüm ayarlar incelikle titizlikle yapıldı halen değişen olmadı,
    ford scorpio 2.3
    Nissan Juke 1.5dci
    WV Polo 1.4ti
    Alfa Romeo 156 2.0SS
    Mercedes S320 3.2L
    WV Polo 1.6Tdi
    Jeep GC 4.0

Üye mavi_ken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı oxsigen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hesapta bir hata yok, araçta bir sorun var ama çözemedim, lpg entejtörleri kaldı birtek el atmadığım. oksijen sensörü,kat konvektörü,ateşleme sistemi,egzoz kaçakları, tüm katkıları sıvıları, ve filtreleriyle birlikte değişmesi ve karasörün yağlanması tüm ayarlar incelikle titizlikle yapıldı halen değişen olmadı,
    Benzinde kullandığınızda da aynı şekilde anormal bir tüketim söz konusu mu?

Üye oxsigen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mavi_ken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzinde kullandığınızda da aynı şekilde anormal bir tüketim söz konusu mu?

benzinde kullanamıyorum, enjektörlerin birisinde kaçak var o sebeple, yakıt ortalaması anlık 20-30 litrelerde, sabit ortalama 17lt ve 21lt arası yol bilgisayarında gözüken. şimdi aracın getlerini söktürüp, orjinale çeviriyorum, 8 adet kol, 4 adet amortisör orjinal parçalarını sipariş verdim. 2bin tl tutuyor. tamamen orjinal halinde alçaltıp kontrol edeceğim.

Araçtan soğudum valla 6 bin tl harcadım, daha 2-3 bin daha vereceğim istediğim şekle sokamadım yakıtı halen. Ustalarda anlamıyor zaten, bakıp bakıp her biri birşey diyor, dediklerinide yaptırıyorum yine değişen olmadı benim lpg de tüketimim şehir içi 22 litreyi geçmesin 100km de ben bu aracı günlük kullanıp hiç inmem.
    ford scorpio 2.3
    Nissan Juke 1.5dci
    WV Polo 1.4ti
    Alfa Romeo 156 2.0SS
    Mercedes S320 3.2L
    WV Polo 1.6Tdi
    Jeep GC 4.0