Toplam 809 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep yakit tuketim raporu:)

Hybrid View

Üye mavi_ken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emir bey, aracınız 100 km'de 35 litre lpg tuketiyor gibi bir hesap çıkıyor. cidden korkunçmuş.
    Yeni sıralı lpg sistemi takmak bir kenara, siz aracınızı benzinde kullansanız bile daha ekonomik olması lazım!!
    Ama aracınız benzinde de fabrika verilerinin üzerinde tüketiyorsa öncelikle lambda sensörünüzü kontrol ettirin/yenileyin...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye
    Alıntı mavi_ken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emir bey, aracınız 100 km'de 35 litre lpg tuketiyor gibi bir hesap çıkıyor. cidden korkunçmuş.
    Yeni sıralı lpg sistemi takmak bir kenara, siz aracınızı benzinde kullansanız bile daha ekonomik olması lazım!!
    Ama aracınız benzinde de fabrika verilerinin üzerinde tüketiyorsa öncelikle lambda sensörünüzü kontrol ettirin/yenileyin...

Sent from my iPhone using Tapatalk

öncelik bu araçta km sayacı km mi gösteriyor mil mi, ben km hesabına göre bakmıştım bu değerler çıktı mil olarak hesaplarsam 65-70 krş oluyor sanırım.
    ama tuhaf bir olay daha var, bu gün gösterge 28di yaklaşık 150-200metre yol gittim gösterge 30oldu, sayaçta mı bir sıkıntı vardır, yoksa çamur lastiği mi yanlışa sebep oluyor, kusura bakmayın çok acemisiyim ondan soruyorum.