102TL lik gaz ile 241km yaptık en son-bunun 200kmsi ş.dışı kalanı ş.içi...ş.dışı ortalama 120 ile gittik...güzel değerler sanırım dimi?
4.7 Wj Ankara - Istanbul ortalama 120 km hiz 43 lt. lpg ile 295 km. Fena degil simdilik acik hava filtresi var arabada ve oldukca pis durumda temizleyince daha iyi olur sanirim.
ZJ 5.2 LPG li aracımı Ankara'dan aldım Amasya'ya geldim ortalama min 110 km hız ile arada 160- 170 ler denemek için ve işin garibi araç sağa çekiyor dedim rot ayarı yorgunluktan lastik basıncı kontrol etmemişim sağ arka lastik 20 psi düşmüş buna rağmen 30 kuruş yaktım sizce değer nasıl ?
şehir içini bilmiyorum depoyu doldurdum bitmesini bekliyorum ...
Sam amcamın lpg istasonu var. Litresini 1 TL'den aldığım lpg'nin 3 litresini, benzincide 1 litre 95 oktan benzinle takas ediyorum. Daha sonra bu benzini, son kullanıcı belgem ile sanayiden 1,4 TL/l'den satın aldığım metanol(%99,8 saf) ile hacimce 3:1 oranında (bu şekilde karışımın oktan degeri >100 oluyor) karıştırarak 5.2 zj'min deposuna dolduruyorum. Şehiriçinde ortalama 16,5 mil/galon ile dolanmaktayım. Aracım kilometrede kac lira yakmaktadır?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atıyoruuuuuum, 37 kuruş
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Strese gerek yok ben hesaplamayı bıraktım...Zevk almaya bakıyorum....
)))
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8
şaka değil yalnız bu değer lpg fiyatı 2.45 tl idi.. o zaman 41 lt lpg harcandı çarpıp bölünce bu rakam çıkıyor![]()
Şehirici full karma tüketim. 22.5LT LPG en iyi tüketim değerim. Sonra bende hesaplamadim hiç![]()
facebook.com/jeepoffroadturkiye
instagram.com/jeepoffroadturkiye
Şehir içi LPG 30 litre litresi 2,80 TL km başına 84 kuruş.
Şehir içi benzin 22 litre litresi 3.85 TL km başına 84 kuruş.![]()
cCc ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN cCc
POLİS ÖZEL HAREKAT
yakıt konusunu artık kapatsak diyorum hani...Aramıza yeni katılacak arkadaşları ürkütmeyelim derim nedersiniz.Ayrıca yakıt konusu kişiye, bölgeye, hava durumu, motor durumu, şanzuman durumu bu ve bunun gibi bir çok faktörün oluşturduğu sonuçlara göre değişiklik gösterecektir.Önemli olan şudur biz bu araçları hangi sıklıkta kullanıyoruz ve dahası keyif alıyor muyuz gerisi teferruat.Yakıt mevzu en son düşünülmesi gereken unsur olmalı.Aracı her park ettiğimde her yıkamaya gittiğimde ilk olarak '' ne yakıyor bu abi çok yakıyordur bu baksana V8 miş'' gibi sorular artık kınaaa geldi.Her birimiz ayrı sonuçlar paylaşarak birbirimizi bu konuda olumsuz etkiliyor olabiliriz.kimin aracının yaktığının ne önemi var.Bu gün milat olsun şu kadar yol yaptım şu kadar keyif aldım modunda bir şeyler paylaşalım diyorum naçizane...
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Selam aleyküm. Aracını ankara'da günlük kullanan var mı acaba. Var ise yakıt tüketimi ortalaması nedir. Şehir içi. Yakın zamanda ankaraya taşınma ihtimalim var eğer can yakıcı oluyor ise değiştireceğim üzülerek çok sevdiğim aracımı.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi