Alıntı hanci.06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mirkan kardeşim sakin ol neden sinir yapıyosun ben senin her söylediğine oley demek zorunda değilim başından beri kardeşim diyorum saygıyla dinliyorum senin atarın dinmiyor!
Konuşuyoruz sadece bu şaşkınlığımızı neden garipsiyorsunki burda herkes 4.4 kullanıcısı çoğuda jeep senin benzin değerini lpgde yakmıyoruz diyorlar o yüzdende çok şaşkınım ne var bunda

Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
Başından beri yazdıklarını okusana bi dalga geçer gibi... 4.4 değil 4.7 wj
Benim yazdığıma oley demiyorsun, ''Fabrika verilerinide daığtmış bu araç 45 keş nasıl yakıyor liftte rolantide sanırım.'' ''Ama benzini batumdan falan alıyosa eğer yakar o rakamları normal'' ''Ben 80 le gidip 130 la gittiğini zanneden biyerde ortaya çıkana kadar kabul etmeyen çok gördüm'' ''Mirkan Allah mutluluğunu daim etsin sevdiği kulusunuz'' ''Burda herkes böyle birşeyin mümkün olamayacağını söylüyor''
Da deme...
İnanmıyorsan uzatma, beni yalancı çıkarmak istiyorsan da gelir denersin... Atar yapmıyorum o iş klavye işi değil zaten, ''yalan söylüyorsun'' gibisinden yazdıklarına kızıyorum... Birileri gelsin denesin diye her türlü imkanı sundum, daha ne yapabilirim ispatı için? Fotoğraf ile video ile olacak iş değil ki bu...

Konuşuyoruz da beni yalancı çıkarmasına konuşuyoruz Şu gün geleyim deneyeyim diyen yok... Veya bu araba neden bu kadar az yakıyor diyen de yok...