Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Termiğin arızalı olup olmadığı bariz belli olur, devreye girdiği zaman, yani pervaneyi devreye soktuğu zaman kuvvetli fan sesini hemen fark edersin. Bence önce termostatı bir kontrol ettir. Olmadı değiştir > para değil.
Bu arada çok sağlıklı soğutma sistemine sahip bir araçta hararet illaki 90' ları bulmak zorunda değil. Bende de 70' i geçmiyor, termik sağlıklı termostat da sağlam ama radyatör 1 sene önce orjinali ile değişti
şöyle ki, araca bakan 2 kişiden biri termik, diğeri termostat dedi ne yazık ki ben daha farkı anlayacak derecede bilgi sahibi değilim. Uzun yol yaptığınızda da mı veya performanslı kullanımda da mı 70 i geçmiyor? Teknik olarak 70 dereceyi geçmemesi benzini yakmadan atması veya lpg mevcut ise yeteri kadar yakmayıp atması anlamına gelir ki bu da yüksek yakıt sarfiyatı olarak geri dönüyor. Yaz aylarında biraz da performanslı kullanımda veya dur kalk trafikte sıcaklığı 100 lere yaklaşması gerekiyor diye düşünüyorum

Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aybars bi hatan olmasın?!!! Ben su an sadece 110 liralik gazla sehir içi kapali trafikte 210-220 km yapiyorum rahat rahat! Uzerine 60 liralik da benzin eklesem 300 km'yi buluruz net

Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi hatam olduğunu sanmıyorum. Lpg yi 5-6 defa doldurdum sonra 50 tl lik falan alımlar yaptım tekrar doldurdum vs. hep aynı sonuç çıkıyor. Araç şuan 28-30 lt/100 km gösteriyor. Yaptığım hesap bilgisayarla karşılaştırınca da tutuyor