teşhisin çok hatta çomçok doğru mert kardeşim......onun için 2. araç şart ...indi bindi şehir içi market vs vs bisiklet niyetine....
evden datça ya git gel 36 km çalıştır park et rölanti vs 1km=1 tl....ama datça-muğla 125 km direkt 40-50 kr a iniyor cruıse ile...hele izmir yapsam 350 km dahada düşer....gaza basmıyorsun zaten ...tavan ekranda 10 lt meğilde 5,5 lt görüyorum 90 km/h sabit hızda
İzmir edremit, 197 km yol gittikten sonra 62 TL gaz aldim guncel fiyatlardan, stock wj, 2 kisi, bagaj dolu arti 2 bisiklet bagaj kapaginda, 100 km/s sabit
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Cumartesi günü öğlen 4 de 4.Levent-Silivri toplam 184 km yol mahmutbey gişe trafiği (istanbulu bilen arkadaş trafiğin durumunu iyi bilirler) 275-70-16 MT lastikle 44 lt lpg harcadım. Gazı 2.17 den aldım ve otobanda 100 km hız ile gittim( bahçeşehir kavşağı sonrası)dönüş yolu iyiydi dur kalk yapmadım ama ikinci köprüyü geçtikten sonra yandex beni ara yollara saptırdı bu sayede dur kalktan kurtuldum ama 50 km hızı geçemedim .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzun yolda hız sabitleyiciyle gerçekten az yakıyor
O yüzden uzun yolda benzinde kullanacagım :-)
Sony Xperia Z5
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
Bir arkadasim 10 yildir severek kullandigi 5.2'sini satti, yerine uzulerek yeni nesil turbo dizel bir arac aldi. Bir ay gecmeden gaza yillardir temkinli basmaktan kireclenen sag ayak bilegi cozuldu once. 6 ay sonra saclari tekrar siyahlasmaya baslamisti...
Sent from my iPhone using Tapatalk
.
gidemediğin yer senin değildir
Bende minik kuştan sonra şehir içi bir sw aldım, benzinli arkadaşlar ama bir gc kadar yakmıyor gezsemde ekonomik olarak yormuyor, geniş ve 7 kişi olabiliyor benim için önemli noktalardan, kendimizi kandırmayalım ekonomi de bir yerden sonra şartama böyle arazi toprak görüyorum giremiyorum ya o boş yerlere çıkamıyorum ya çok koyuyor be beyler
![]()
image.jpg
At 980 lastiklerimi tekrar taktıktan sonra yakıt tüketimi % 10-15 arttı desem yanlış olmaz.
Edremit-İzmir. AT lastik, iki kişi, iki bisiklet, bagaj dolu, 1 LT gaz ile 6,96km.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
100_6918.jpg100_6919.jpg
uzun zamandır gidemediğim diğer evime DATÇA-BURHANİYE/ÖREN 488 km resimde görüldüğü gibi anlık çektim 90-110 km cruise ile yakıt 100 km de 11,9 litre yakmış...fiyatı hesaplamdım litresi 4,88 gibi km de 58 kuruş araç tavana kadar eşya yüklü....ben inanamadım meğil inerken tavan ekranda 0 tüketim gördüm 2-3-4 de gördüm ama lpg li 5,2 imde 7 den aşagısını görmüyordum...
MEALİ=uzun yolda kullanılırsa 5,9 komik yakıt tüketiyor......kükrettinimi daha çok sevdim![]()
Bursa da bir arkadaşım var o da kendi aracında 7 nin altına kolay kolay inmiyor diyor ama benimki ayağını gadan çekip kırmızı ışıklara yaklaşırken bile 5 lere rahat düşüyor.
Rampa aşağı 3-2-1-0 (rampanın uzunluğuna göre) gösteriyor.
benimde 1.5 seneye yaklaşıyor zj m ile birlikteliğim.