Konulanmış Görüntüleme
-
- YILDIRIM
Üye
Hakan Merhaba. Ben de bu teli esasen değiştirmeyi düşünüyorum bendeki tel ve tel üzerindeki hareketli dış suplex plastik kap artık deforme olmaya yüz tutmuş durumda fakat burada önem arz eden bir konu var.Kickdown telinin Parça numarası, öyle ki aynı yıl aynı model aynı motor hacmide olsa her zj nin kickdown teli bir birine çogu zaman uymuyor çogu zaman ya uzun geliyor ya da kısa geliyor sanırım seninde ayar tuturamayışının asıl sebebi sen de bu teli alırken egerki aracının kullandıgı telin parça numarasını araştırarak almadıysan bundan kaynaklıdır ve büyük ihtimalle tel uzun kalmıştır.( teli çıkma olarak almadığını düşünüyorum çünkü kullanılmış telin dış suplex inin yıpranmış olması dahi bu uzunlugu olumsuz etkiliyor )
Eger senin için yük olmazsa senden bir talebim olacak, kablo üzerinde parça numarası mutlaka yazılıdır eğerki bu numara özellikle 52079204 veya bunun muadili olan 52104030AB ise ben bu kabloyu senden almak istiyorum ( benim aracımın T.O verisi bu numarayı kapsıyor ) ,diger türlü aynı durum benimde başıma gelecektir ve asla ayar tutmayacaktır. Selamlar.