Hic oyle sacma arabalara bulasmayin illaki 4 kapi olsun diyorlarsa gidin bi terios alin.6 aydir kullaniyoruz ve gercekten beklentinin cok uzerinde bir arac.
1.3 motor oldugu icin biraz gucsuz ama nekadar yukleyeceklerki?
Yakit duzgun kullanimda lpg ile 25 kurusa kadar dusuyor.Cok basarsan motor zayif oldugu icin 40 krs kadar cikiyor.
Arka koltuklar dunduz yattigi icin 2 kisi veya 3 kisi kesinlikle bagaj problemi yasamaz. Motor veya sanzimandan bahsetmiyorum zaten direk Toyota Yaris...
Surekli %50 / %50 dagilimi olan bir 4x4 oldugu icin islak zeminde bile saka gibi bir yol tutusu var.Ama yinede cok zorlayip devirmemek lazimAyrica Low dugmeside mevcut.
İsletim maliyeti bakim zaten saka gibi filtresi avuc kadar motor yagi bir tutam
Cok kaza yapip parca aramak zorunda kalmamakta fayda var ama oda sikinti degil Osman Abi var
(Eylül Oto Merhaba)
Tak kapi olsa kesinlikle Jimny alacaktik ama suan iyiki Terios almisiz diyoruz.4 tane 251/75/15 BF koyduk ve son papucdere kampinda vicik vicik camurlu rampayi tikir tikir tirmandi.Arazide ve kamplarda sizi memnun edecegine garanti verebilirim.
Ece sehir ici kullanimi rahatligindan vazgecebilse satar Nissani Eceye verirdim ama hic niyeti yok
İnsalllah gonlunuze gore bir arac bulursunuz kardesim.