Toplam 241 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım

Hybrid View

Üye RECEP34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İSTANBUL
    evet doğru bildiniz Mert Başkan Rızadan aldım.arabayı kullandığına göre sen de o boşluğu hatırladın rıza bana ben biraz ayarladım dedi ama ben o işlerden anlamadığım için pek anlamamıştım aracı kullandıkça daha iyi tanıyorum. sizlerinde yardımlarıyla inşallah bu problemleri aşacağız. Mert başkan elektronik konusunda bir probleminiz olursa bende elimden gelen yardımları yaparım .

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı RECEP34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet doğru bildiniz Mert Başkan Rızadan aldım.arabayı kullandığına göre sen de o boşluğu hatırladın rıza bana ben biraz ayarladım dedi ama ben o işlerden anlamadığım için pek anlamamıştım aracı kullandıkça daha iyi tanıyorum. sizlerinde yardımlarıyla inşallah bu problemleri aşacağız. Mert başkan elektronik konusunda bir probleminiz olursa bende elimden gelen yardımları yaparım .
    elektronik derken biraz açabilirmiyiz zj olup da elektronik sorunu olmayan olmaz pek ..
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Nereden
    İSTANBUL
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elektronik derken biraz açabilirmiyiz zj olup da elektronik sorunu olmayan olmaz pek ..
    Endüstriyel elektronik .sanayide kullanılan alektronik endüstriyel pc den ı/o kartları haberleşme kartları aklınıza gelebilecek her türlü elektronik cihaz. medikal,cnc,enjeksiyon, saymakla bitmez.
    Hım bu arada zj lerdeki elektronik parçalarında tamirini elbetteki yaparız. araç beyni şanzuman beyni hepsini zamanında yaptık ama artık bakmasam da kıramadığımız dostlarımızınkine bakıyoruz.
    buraya üye oldu isek sizler bizlere nasıl ki yardımcı oluyorsunuz. hiç tereddütsüz memnuniyetle bende sizin gibi dostlara yardım etmek zorundayım.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı RECEP34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Endüstriyel elektronik .sanayide kullanılan alektronik endüstriyel pc den ı/o kartları haberleşme kartları aklınıza gelebilecek her türlü elektronik cihaz. medikal,cnc,enjeksiyon, saymakla bitmez.
    Hım bu arada zj lerdeki elektronik parçalarında tamirini elbetteki yaparız. araç beyni şanzuman beyni hepsini zamanında yaptık ama artık bakmasam da kıramadığımız dostlarımızınkine bakıyoruz.
    buraya üye oldu isek sizler bizlere nasıl ki yardımcı oluyorsunuz. hiç tereddütsüz memnuniyetle bende sizin gibi dostlara yardım etmek zorundayım.
    çok iyi haber saolasın
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Nereden
    İSTANBUL
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok iyi haber saolasın
    Mert Başkan ben pendik te oturuyorum işyerim gebze de yolunuz düşerse beklerim.
    tel:5334776840

Bu Konu için Etiketler