Toplam 241 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım

Hybrid View

Üye RECEP34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İSTANBUL
    Yıldırım bey teşekkür ederim. Araçımı bir gümrükcü arkadaştan aldım oda gmrükten almış km olarakta 152 de aldım 154 bin oldu .sunroof slikonlnmış aldığım arkadaş bir tırnağı kırık dedi ama aslı astarı nedir baktıracağım yaptıramaz isem, gerekirse komple bir sunroof takımı alıp değiştireceğim faal halde olsun istiyorum.rot balancıya götürdüm bakan arkadaş boşluk yok dedı ama benim kafam direksiyon kutusunda bir cıvata veya somun varmış ona bir ayar çekiliyormuş konuyla ilgili yere yazayımda cevap gelirse bu problemi olan arkadaşlarda faydalanır..

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı RECEP34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıldırım bey teşekkür ederim. Araçımı bir gümrükcü arkadaştan aldım oda gmrükten almış km olarakta 152 de aldım 154 bin oldu .sunroof slikonlnmış aldığım arkadaş bir tırnağı kırık dedi ama aslı astarı nedir baktıracağım yaptıramaz isem, gerekirse komple bir sunroof takımı alıp değiştireceğim faal halde olsun istiyorum.rot balancıya götürdüm bakan arkadaş boşluk yok dedı ama benim kafam direksiyon kutusunda bir cıvata veya somun varmış ona bir ayar çekiliyormuş konuyla ilgili yere yazayımda cevap gelirse bu problemi olan arkadaşlarda faydalanır..
    Komple bir Sunroof 'un fiyatları ile ilgili bir fikriniz var mı ?

Direksiyon kutusundaki ayar cıvatası sadece direksiyonun sertleşmesini yumuşamasını ayarlar, boşluk falan almaz, kurcalanmaya da pek gelmez... Onun yerine direksiyon kutusunu şaseye sabitleyen braketin cıvatalarına bakmalı, genelde gevşer veya cıvata yeri çatlar.

Åžu konuyu bir incele....;

http://www.geze-gen.com/showthread.p...e+aparat%C4%B1

Aracın gezinmesinin bir çok nedeni olabilir, öncelikle ön takımdan yola çıkmalı

Araçta 4,5 inch yükseltme kiti var ise ( nasıl bir kit ? markası v.s. nedir ? ) aşağıda verdiğimi konuda tabeladakilerin hepsi mevcut mu, bir göz at ;

http://www.geze-gen.com/showthread.p...%B6nemli-nokta

Bu Konu için Etiketler