Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ardahandan selam

Hybrid View

Üye platin75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ardahan
    fotoğraf çekip yollarım.gidiş çok güzel salınma veya sağa sola çekme yok.ben işkillendim sanırım

mert bu arada aracı lifte kaldırdığımızda arka diferansiyelde bi etiket vardı
    Eklenti 433

lastiği 10 tur kadar çevirdim diğer lastikte aynı tarafa dönüyordu.meğer lsd varmış çok sevindim
    hemen internetten shell'in kilitli diferansiyeller için olan yağından aldım diferansiyelin içinide 2 kutu balata spreyi
    ile yıkadım misler gibi oldu.teste çıktım hemen yoldan çıkıp yanlamasına çapraz bir tepeye çıktım,yüke binen lastik pek iş görmedi acaba çokmu yük bindi sınırlı kaydırmalımı nedir
    gidemediğin yer senin değildir

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı platin75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoğraf çekip yollarım.gidiş çok güzel salınma veya sağa sola çekme yok.ben işkillendim sanırım

mert bu arada aracı lifte kaldırdığımızda arka diferansiyelde bi etiket vardı
    Eklenti 433

lastiği 10 tur kadar çevirdim diğer lastikte aynı tarafa dönüyordu.meğer lsd varmış çok sevindim
    hemen internetten shell'in kilitli diferansiyeller için olan yağından aldım diferansiyelin içinide 2 kutu balata spreyi
    ile yıkadım misler gibi oldu.teste çıktım hemen yoldan çıkıp yanlamasına çapraz bir tepeye çıktım,yüke binen lastik pek iş görmedi acaba çokmu yük bindi sınırlı kaydırmalımı nedir
    sınırlı kaydırmalıdır limited slip diff...asfaltta iş görür biraz ama arazide çok fazla şey bekleme . bir de öyle çaprazda kalınca elfrenini tatlı sert çekip hafif tutmasını dene ondan sonra hafif gaz ver bakalım bişi olacak mı . hangi lastikte az yük varsa onu çeviriyor lsd
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye platin75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ardahan
    anladım.bugün denerim el freni olayını.çok teşekkürler
    gidemediğin yer senin değildir