Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhaba geze-gen

Konulanmış Görüntüleme

Yeni Üye setnogrom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Poseidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geze-gen'e hoÅŸ geldiniz...
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Engin hoÅŸgeldin.

Ben doğma büyüme İstanbul ama hemşehriyiz. Bizim peder de Kastamonu'lu.

Değişik bir hobi dövme demir çelik vs. Yaptığın eserler varsa paylaşmanı beklerim.
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin merhaba, Burak'ın da dediği gibi demir çelik uğraşılarını görmek isteriz. Keyifli forumlar.
    Alıntı akiva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin hoÅŸgeldin.
    İlginç bir hobin var.paylaşımların katkı sağlayacaktır.
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    engin hoşgeldin. sırt çantanla uzun mesafelere ulaşmak mı amaç yoksa belli bir bölgede bir süre hayatını devam ettirebilmek mi? dövme demir becerini merak ettim. müsait olunca 1-2 fotoğraf görmek isteriz.
    Alıntı Kasif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demir dovelim kilic yapalim...ahsaptan ok ve yay yapalim...Baskaaaaan ata nezaman binicez cok pis gaza geldim yine...

Hosgeldin Engin
    Hosbuldum, tesekkurler.
    Oncelikle hobilerim var hepsiyele ugrasmak zor oluyor cunku isim geregi zaman bulmakta zorlaniyorum.
    Dovme celik ve demirle daha onceden beri alakadarim ama pratik yok.Bu olayida gerceklestirmek icin bu isi yapan yer buldum malum istanbul'da boyle yer cok cok az.Suan buldugum yer bana yakin usta cok cana yakin ,sagolsun bana dukkaninida acti zaman icinde bos vakitlerimde yanina gidip zaman gecirecegim tabi oraya gidipte tanisma serefine birsey yaptirmamak olmazdi,dovme balta yaptiriyorum guzel tasarladik 1 haftaya bitecek bunu ustamiz yapacak ama bende sapini yapacagim her isimde ciddi ve ince calisirim bu yapim asamasini sizlerle paylasacagim.

Diger soruya gelirsek eve sadece sirt cantami alip gun boyu ve mesafeden ziyade her adimimin keyfini ve guzellikleri yasamak.
    Kisaca bir noktaya gidip kamp yapmak bana pek hitap etmiyor.Ozellikle bu tarz bi doga yuruyusune arkadasta bulmak sorun olacak ama bulamazsamda tek basima devam ederim.
    Sayet bu yil oldukca keyifli isler planliyorum.
    Zaman icinde sizlerin tecrubelerine basvuracagim ozellikle cadir, mat, tulum gibi
    Xx
    Konu setnogrom tarafından (15.Mayýs.2014 Saat 20:50 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
    EL yapımı bıçak,kılıç,balta ve kılıf.
    www.setnogrom.com