Toplam 766 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bu gün kendime ne aldım...

Hybrid View

Üye pikniktip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MUHTEŞEM26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulda bulunan pek çok arkadaş tanır onu cüneyt bey den almıştım
    hayılı olsun bende aynı jantın wj için 5x127 olarak gelmesini bekliyorum nisan sonu gibi gelecekmiş diyorlar
    ama bu bilezik mevzusu önemli bencede gelince bakacağım. ayrıca para delikliyi bende arıyorum 5x127 olarak ama bulamıyorum (bide utanmadan siyah arıyorum bulamıyorum)

Üye MUHTEŞEM26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ESKİŞEHİR
    Alıntı pikniktip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayılı olsun bende aynı jantın wj için 5x127 olarak gelmesini bekliyorum nisan sonu gibi gelecekmiş diyorlar
    ama bu bilezik mevzusu önemli bencede gelince bakacağım. ayrıca para delikliyi bende arıyorum 5x127 olarak ama bulamıyorum (bide utanmadan siyah arıyorum bulamıyorum)
    ..................sayfasına girerseniz sanırım aradığınız gibi jant var tercih size kalmış ben ararken de bana mart başında geleceğini söylemişlerdi ama sonra aradığımda koyteynerden çıkmadı dediler fakat piyasada sorduğumda yeni geldiğini söyleyen bir kaç firmayla karşılaştım manidar yani kolay gelsin

Üye pikniktip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MUHTEŞEM26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oltay.com.tr ofroad jant sayfasına girerseniz sanırım aradığınız gibi jant var tercih size kalmış ben ararken de bana mart başında geleceğini söylemişlerdi ama sonra aradığımda koyteynerden çıkmadı dediler fakat piyasada sorduğumda yeni geldiğini söyleyen bir kaç firmayla karşılaştım manidar yani kolay gelsin
    ..............beyle bir iki kere yerine giderek görüştüm.
    5x127 olan siyah jantı zaten kendisinden bekliyorumda ben heryerde bulunamıyor ve siyah
    ve yuvarlak delikli olanını bulamıyorum diye hayıflanıyorum.
    aslında sanırım bunları getiren ............ diye bir firma o dağıtıyor gibime geliyor türkiyede.
    Bu forumdan birisi tavsiye etmişti sitesine bakın diye. o siteyi incelediğimde toptancı sitesi gibi bir hali vardı sitenin
    ne detaylı teknik ölcü var nede fiyat. yani tükkancılar için anladığım

Üye MUHTEŞEM26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ESKİŞEHİR
    krom olarak varmış

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

GT 997 modeli

Bu Konu için Etiketler