bu jantlari 2 sene once kullandim,asfalt icin gorununum guzel. ama camurda cok sikintili.desenden dolayi camur ic taraflara takili kaliyor ve 80 km ulasinca muthis balans yapıyor.her araziden sonra hemen yikamaya gidip iyice elle temizlemek lazim. zulum bence. para delik candir)))
zj candir,gerisi
hayılı olsun bende aynı jantın wj için 5x127 olarak gelmesini bekliyorum nisan sonu gibi gelecekmiş diyorlar
ama bu bilezik mevzusu önemli bencede gelince bakacağım. ayrıca para delikliyi bende arıyorum 5x127 olarak ama bulamıyorum (bide utanmadan siyah arıyorum bulamıyorum)
..................sayfasına girerseniz sanırım aradığınız gibi jant var tercih size kalmış ben ararken de bana mart başında geleceğini söylemişlerdi ama sonra aradığımda koyteynerden çıkmadı dediler fakat piyasada sorduğumda yeni geldiğini söyleyen bir kaç firmayla karşılaştım manidar yanikolay gelsin
..............beyle bir iki kere yerine giderek görüştüm.
5x127 olan siyah jantı zaten kendisinden bekliyorumda ben heryerde bulunamıyor ve siyah
ve yuvarlak delikli olanını bulamıyorum diye hayıflanıyorum.
aslında sanırım bunları getiren ............ diye bir firma o dağıtıyor gibime geliyor türkiyede.
Bu forumdan birisi tavsiye etmişti sitesine bakın diye. o siteyi incelediğimde toptancı sitesi gibi bir hali vardı sitenin
ne detaylı teknik ölcü var nede fiyat. yani tükkancılar için anladığım![]()
krom olarak varmış
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
GT 997 modeli