Toplam 766 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bu gün kendime ne aldım...

Hybrid View

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim sebring kalorifer sıcak üflemiyordu geçenlerde niyeydi falan derken baktık radyatör suyu azalmış halbuki hararet de hiç oynamıyordu meğer radyatör taşırma kabının hortumun dibinden çatlamış basınca binince dışarı üflüyor suyu eksiltiyormuş geçici bir malzeme ile çatlağı kapatmaya çalıştysak da bugün baktım gene azalmış istanbulda servislerde hazırda yok siparişle geliyormuş 15 günde fiyat 600 tl dediler rockauto dan 30 usd siparişi verdim ocak başı elimde olacak takılmazsa...

sonra ışıklarda vites boştayken gaz verince devir saati ile birlikte km saati de yukarı doğru çıkıyordu vites D konumunda iken ayak frende kendi kendine araç hafif gaz verip hooop 2. vitese geçiyordu ilk başta anlamadım nedir diye bilgisayara bağladık hız sensorleri arıza vermiş tamam dedim istanbulda çifti 400 tl iken yine rockautodan çifti 30 usd a siparişi geçiverdim.

bir de far sinyal kolu arızalıydı hadi dedim onu da vereyim 50 usd da ona verdik siparişi

bir de kapı menteşeşi içinde bi parça var açılıp kapanırken çat çat ses yapıyordu onu da 30 usda sipariş verdik hafifledik bakalım
    Başkan kargo işi nasıl bu rockauto'da? Bu dediklerin mesela ne kadar tutuyor?

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ebata göre değişiyor sanırım bu dediklerim 50 usd shipping alıyor küçük parçalar tabi. cam rüzgarlığı da aldım mesela ona da 45 usd shipping aldı
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ortalama olarak ürün bedeline yakın fiyat çıkar rock ta ama en büyük avantajı üründe ki hata arıza gibi durumlarda hemen yenisini göndermesi !

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortalama olarak ürün bedeline yakın fiyat çıkar rock ta ama en büyük avantajı üründe ki hata arıza gibi durumlarda hemen yenisini göndermesi !

Evet Ebay paypaldan dolayı cortladıktan sonra böyle bir alternatif gayet iyi

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet Ebay paypaldan dolayı cortladıktan sonra böyle bir alternatif gayet iyi
    Ben hala paypal ile alışveriş yapıyorum pp hesap y.dışı olunca sorun olmuyor

Bu Konu için Etiketler