Keşke almasaydınız direk yetkili servise gitseydiniz. Nedenmi izmirde usta yok değil 2. Sanayide 3.sanayide ama tam check-uplı bilgisayar yetkili servisde. Ben piyasa için fiyat araştırırım genelde. Geçenlerde bir arkadaşla konuşuyorduk yetkili servismi yoksa sanayimi diye fiyat sorduk. Ben yetkili servisi arkadaş sanayide bir ustayı aradı ve sorduk. Ön arka dif. Yağları ve temizliği, şanzuman yağı ve filitresi motor yağı ve filitre hava filitresi yetkili servisle sanayide bir ustanın verdiği fiyat neredeyse aynıydı bir başka sanayi ustası aradık oda servisden fazla istedi. Ben şunu denedim ve şahit oldum yetkili servis fabrikanın önerdiği neyse onu koyuyor ve garantili iş yapıyor sanayide ise usta iyi olabilir ama garanti yok,kullanılan ürünler farklı bence dif. Yağları ve bakımı şanzuman yağı Değişimi için kesinlikle yetkili servis hem araç kayıt altına alınıyor hemde gönül rahat garantili iş oluyor. Tabiki parça değişimi falan ustaya götürülebilinir. Parçayı yurtdışından alınıp usta yolu tutulur ama dif. Şanzuman için yetkili servis derim. Mesala geçenlerde gergi tansiyonerim ses yapıyordu zamanını doldurmuş dedim yedek parça soruşturdum. Yan sanayi 90-120 arası denildi, yetkili servis 400 dedi orjinal mopar. Ben ne yaptım malum siteden sipariş verdim 170 tl evin garajında da taktım iş bitti😉 kolay gelsin