Konulanmış Görüntüleme
-
- faruk
Üye
KeÅŸke almasaydınız direk yetkili servise gitseydiniz. Nedenmi izmirde usta yok deÄŸil 2. Sanayide 3.sanayide ama tam check-uplı bilgisayar yetkili servisde. Ben piyasa için fiyat araÅŸtırırım genelde. Geçenlerde bir arkadaÅŸla konuÅŸuyorduk yetkili servismi yoksa sanayimi diye fiyat sorduk. Ben yetkili servisi arkadaÅŸ sanayide bir ustayı aradı ve sorduk. Ön arka dif. YaÄŸları ve temizliÄŸi, ÅŸanzuman yağı ve filitresi motor yağı ve filitre hava filitresi yetkili servisle sanayide bir ustanın verdiÄŸi fiyat neredeyse aynıydı bir baÅŸka sanayi ustası aradık oda servisden fazla istedi. Ben ÅŸunu denedim ve ÅŸahit oldum yetkili servis fabrikanın önerdiÄŸi neyse onu koyuyor ve garantili iÅŸ yapıyor sanayide ise usta iyi olabilir ama garanti yok,kullanılan ürünler farklı bence dif. YaÄŸları ve bakımı ÅŸanzuman yağı DeÄŸiÅŸimi için kesinlikle yetkili servis hem araç kayıt altına alınıyor hemde gönül rahat garantili iÅŸ oluyor. Tabiki parça deÄŸiÅŸimi falan ustaya götürülebilinir. Parçayı yurtdışından alınıp usta yolu tutulur ama dif. Åžanzuman için yetkili servis derim. Mesala geçenlerde gergi tansiyonerim ses yapıyordu zamanını doldurmuÅŸ dedim yedek parça soruÅŸturdum. Yan sanayi 90-120 arası denildi, yetkili servis 400 dedi orjinal mopar. Ben ne yaptım malum siteden sipariÅŸ verdim 170 tl evin garajında da taktım iÅŸ bittií ½í¸‰ kolay gelsin