Alıntı blueside Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tekrar merhaba. Ben aynı arabaya 97 den beri biniyorum. 75/140 ilk günden beri koyuldu ne bir lsdlerde sorun yaşadım nede ses ama 80/90 koyulmuş epey araba gördüm çevremde lsd tamiri için iyi para harcayanlarda var çevremde Arabanın kitapçığııda aynı şeyi yazıyor. Bence şaşma derim aradaki fark 40-60 tl kadardır. Sonuçta 1,5 litre gibi birşey alıyor değmez lsd tamiri 2 bin tl kadar tutuyormuş sanırım. Sonuçta 50 bin km gideceksiniz. Şanzumandada kimseyi dinlemeyin mopar atf4 den şaşmayın eliniz değmişken direksiyon yağınıda değiştirin oda mopar atf4 1 litre almaz bile. Iyi günler
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum;
int den bir firmaya sordum 75-140 yağ 180 tl dedi uçtumu fiyatta acaba?aynı yerden yağ filitre 25 tl lsd mopar katkı 120ml 40tl den aldım.20-30 ekim arası burhaniyedeki evime gideceğim acaba izmirde bu yağları değiştirsemmi diyede düşünüyorum motor-şanzıman-ön arka diff-direksiyon-ve bilgisayara bağlayıp ceheck-up yapabileceğimiz dürüst bir usta varmı?ben aldığımdan beri bir türlü ne var ne yokunu gösteremedim datçada yaşadığım için ist'a gidecektim yazın ama sağlık sorunları yüzünden gidemedim;eğer fırsatını bulursam izmirde göstermek istiyorum.hiçte bilmediğim tanımadığım bir şehir sadece otobandan gelip geçiyorum yıllardır.......
ilginize teşekkürler.....