Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2014 Geyik Koşuları 2. Ayak 16 Mart Koşusu

Hybrid View

Üye Poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Derecelerimiz çok iyi... harika. bak bak bak. Bana ne oluyorsa artık. Birinci çoğul şahıs konuşuyorum

Ayağa gelince... Sanırım sigarayı bıraktıktan sonra aldığın kilolardan olsa gerek sağ diz kapak bölgesinde, normal zamanda ağrı yapmayan fakat özellikle bayır aşağı beni çok zorlayan bir sorun var. Doktora gittim. Fizik tedavi dedi. Hiç işim olmaz dedim. Gittiği yer kadar...
    www.geze-gen.com

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Poseidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Derecelerimiz çok iyi... harika. bak bak bak. Bana ne oluyorsa artık. Birinci çoğul şahıs konuşuyorum

Ayağa gelince... Sanırım sigarayı bıraktıktan sonra aldığın kilolardan olsa gerek sağ diz kapak bölgesinde, normal zamanda ağrı yapmayan fakat özellikle bayır aşağı beni çok zorlayan bir sorun var. Doktora gittim. Fizik tedavi dedi. Hiç işim olmaz dedim. Gittiği yer kadar...
    fizik tedavi kötü birşey değil ki belli günler gidip belli hareketleri yapıyorsun düzeliyor..ha yok ben illa ameliyat olmak isterim dersen diz kapağı bölgesi ameliyatlarında dinlenme süresi çok fazla tutup sana 2 ay kalkmadan yatacaksın derse ne yapacaksın...altıüstü fizik tedavi gidip iyice ilerletmeden kurtulsana
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...