Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye 06kd941 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sayin karadag aracim 170000 civarinda fakat amartisorleri kontrol ettirdik herhangibir patlaklik soz konusu degil. Yaylardan olabilecegini dusunuyorum ama aslinda en cok surucu tarafi kullaniliyor oranin daha cabuk yipranmasi gerekmezmiydi ? Bu sorun diger aracimdada vsrdi ve bir cok zj de de var

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Alıntı 06kd941 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayin karadag aracim 170000 civarinda fakat amartisorleri kontrol ettirdik herhangibir patlaklik soz konusu degil. Yaylardan olabilecegini dusunuyorum ama aslinda en cok surucu tarafi kullaniliyor oranin daha cabuk yipranmasi gerekmezmiydi ? Bu sorun diger aracimdada vsrdi ve bir cok zj de de var
    Ustat; yaylardan olablir veya yukseltme var ise trackbar kisa kalmis veya darbe almis baglanti niktalarinda egilme olabilir dahasi aracin sasesinde herhangi bir deforme olup olmadigi konusunu gozden gecirmeniz tavsiye edilir.bunlardan hicbiri ise imalat hatasi ......
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Üye 06kd941 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ustat; yaylardan olablir veya yukseltme var ise trackbar kisa kalmis veya darbe almis baglanti niktalarinda egilme olabilir dahasi aracin sasesinde herhangi bir deforme olup olmadigi konusunu gozden gecirmeniz tavsiye edilir.bunlardan hicbiri ise imalat hatasi ......
    Kontrol ettik sayin karadag araclarin hicbir darbesi saselerde sikintisi fln yok ekstra olcumlemelerde yaptirttim ama bir sonuca ulasamadim galiba en son secnek dediginiz gibi yaylar kaliyor. Sizin aracta durum nasil peki ?

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Alıntı 06kd941 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kontrol ettik sayin karadag araclarin hicbir darbesi saselerde sikintisi fln yok ekstra olcumlemelerde yaptirttim ama bir sonuca ulasamadim galiba en son secnek dediginiz gibi yaylar kaliyor. Sizin aracta durum nasil peki ?
    Gayet stabil 2inc yukseltme mevcut.siz bu problemi dile getirince hemen aracin sagini solunu olcup durdum her iki taraf esit desem yanlış olmaz aklima gelmişken sunu da haturlatayim on yaylarin halka sayilari esitmi birde onu kontrol edermisin arka yayı one takmis olmasinlar
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}