Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 yaş üzeri sadece kısmı kasko yapabiliriz. çarpışma kaza hariç sadece calınma ve yanma teminatı verir kasko. en fazla 500 tl tutar tahminim
    Başkan bu teminat paketini hiç bir sigorta şirketi vermedi ama , sizin araçlarda durum nedir ?

- - - Mesaj Birleştirme - - -

Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 yaş üzeri sadece kısmı kasko yapabiliriz. çarpışma kaza hariç sadece calınma ve yanma teminatı verir kasko. en fazla 500 tl tutar tahminim
    Başkan bu teminat paketini hiç bir sigorta şirketi vermedi ama , sizin araçlarda durum nedir ?

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı K@RUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

- - - Mesaj Birleştirme - - -

Benim 15 yıldır devam eden kaskom var aracı sattığım zamanda iptall etmedim hasarsızlık indirimim kaçmasın diye yeni araç alınca da ikame yaptım dolayısıyla sıfırdan kasko yapmadım aracıma o yüzden sorun çıkmadı. 1998 model benim araç ve sanırım 600-700 tl gibi tuttu kaskom. eski poliçen yoksa sıfırdan ilk defa kasko yaptığın araç 15 yaşından büyükse olmuyor ama başka bir aracının kaskosu varsa ona devir yapabilirsin...
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...