mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Cam kapağı tırnaklarından çıkar dikkatlice, içinde tek yıldız vida var, sökünce çıkıyor yerinden SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tırnakları göremedim çekmeyede korktum. Yarın bakayım tekrar.
facebook.com/jeepoffroadturkiye instagram.com/jeepoffroadturkiye
ycankes Nickli Üyeden Alıntı Tırnakları göremedim çekmeyede korktum. Yarın bakayım tekrar. Aydınlatma camının kendi tırnaklarından bahsediyorum, dibinden çıkar işte dikkatlice hafif bastırıp sağ sol yaparak SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ycankes Nickli Üyeden Alıntı Tırnakları göremedim çekmeyede korktum. Yarın bakayım tekrar. lamba kapağının aracın ön tarafına bakan kısmından ince tornavidayla tırnagından çıkar sonra yavaşca asagı doğru çekip kurtaracaksın ..
GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Aydınlatma camının kendi tırnaklarından bahsediyorum, dibinden çıkar işte dikkatlice hafif bastırıp sağ sol yaparak SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Han Solo Nickli Üyeden Alıntı lamba kapağının aracın ön tarafına bakan kısmından ince tornavidayla tırnagından çıkar sonra yavaşca asagı doğru çekip kurtaracaksın .. Tamam anladım. Müsait bir zamanda onunlada ilgilenicem. Teşekkürler.
Forum Kuralları