Ebayda var
Grand cherokee 5.2 1997
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
Benim lastikleri alacak adam kıvırdı satamadık o yüzdende alamadık lastik jant
Grand cherokee 5.2 1997
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
Siteye de koy abi, lastikler iyi demiştin bizden almak isteyen olur belki..
Orjinal jantları beğeniyorum aslında ama geniş durmuyor
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Siteye de koy abi, lastikler iyi demiştin bizden almak isteyen olur belki..
Orjinal jantları beğeniyorum aslında ama geniş durmuyor
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
Sebebi ne olabilir ? Sivastayım 2 güne Karabüke geçince göstericem. Ustalara güven olmuyor pek. Önce sizlere danışıyım.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
facebook.com/jeepoffroadturkiye
instagram.com/jeepoffroadturkiye
Abi 2-3 hafta önce falandı yarım litre yağ eksikmiş eklettim. ötme etme hiç bir problem yoktu. 1 hafta önce fotoğraftaki sensör kablosu çıkmış onu takarken fark ettim durumu.
normaldi abi son bıraktığımda şıkır şıkırdı vuruntu sarsıntı falan asla. Cuma günü ilgileneceğim. Baktırırım yağına tekrar. Haftasonu Karabükte Trial var günlerin problemsiz geçmesi lazımAbi bide arazi şanzımanı mı dersin yoksa ana şanzıman mı ? Araziye geçen gün bir ZJci abim aldı. Çok güzel kasılıyor araban çok beğendim falan dedi. O zamana kadar arazi hiç kullanılmamıştı.Öylelikle yağ atmış olabilir mi ?
merhaba arajım 95 model iç bakalitlerinin tümünü değiştirmek istiyorum kapı yüzleride dahil 97 model olanlar benimkine gelirmi acaba ona göre sipariş vereceğim.. kapılardaki düğmeler farklı biliyorum ama en azından bakalitleri gelirmi acaba (bağajlardaki direklerdeki)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31621196/detay
Arkadaşım bu araç için takas yapacak araç hakkında bilgisi olan var mı teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi