Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye yücesoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yıldırım abi konuyu çok güzel izah etmişsin,Yeni krank sensörünü söküp eskisini tekrar geri taktık araç normale girdi.
    Sıkıntım kocaelide bu araçtan anlayan usta olmaması geçen gaz ayarı için büyük sanayiye gittim usta benzin ayarını yaptır öyle gel dedi dolaşmadığım yer kalmadı benzin ayarını yaptıracak yer bulamadım.ilgin için teşekkür ederim

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Alıntı yücesoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıldırım abi konuyu çok güzel izah etmişsin,Yeni krank sensörünü söküp eskisini tekrar geri taktık araç normale girdi.
    Sıkıntım kocaelide bu araçtan anlayan usta olmaması geçen gaz ayarı için büyük sanayiye gittim usta benzin ayarını yaptır öyle gel dedi dolaşmadığım yer kalmadı benzin ayarını yaptıracak yer bulamadım.ilgin için teşekkür ederim
    Yücesoy bu araçlarda benzin ayarı diye bir ayar zaten yok araç kendi ayarını kendi yapan bir araç .Krank sensoruyla iyi kurtarmışsın haydi geçmiş olsun Map sensorun bozulmamış demekki içine wd40 ve hava girmemiş mapın yoksa seni tırmalatırdı.

Üye yücesoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yıldırım abi araç sağlıksız çalışıyor,motorda sürekli bir tekleme rolanti düşüp yükseliyor,düştüğündede stop ediyor tekrar çalıştırıyorum gaz zoru ile biraz çalışıyor ayağımı gazdan çekince stop ediyor bu durumda ne yapmam lazım krank sensörü elimde kaldı bilmediğim bir parçayıda değiştirmek istemiyorum numaranı verebilirsen seni aramak isterim,Aklıma tps sensörü takılıyor