Arac 2 gündür sorunsuz çalışıyor du bugün park halinde aynamı kırmışlar söküp tamir ettim gereksiz teyp amfi tesisatını soktum attim çalışmayan cam butonlarını hallettim tavan lambalarını çalıştırdım o kadar çok ucu kesik kablo ek ve sacmasapan şey varki tespit edebildiklerini ise yaralananları soktum attim yağ basınç gösterge kontağı acar açmaz full gösteriyordu bunu çözemedim bi yerden kısa devre alıyor aracı çalıştırdım saçma sapan çalışmaya başladı gazda da benzindede stop etti check engine yakmadı hava aliyor gibi hata kodu 32 aldim An open or shorted condition detected in the EGR solenoid circuit. Possible air/fuel ratio imbalance not detected during diagnosis. Kontrol ettim sorun yok gibi ali kutup başını soktum bekledim tekrar taktim mars basmadan önce bir hava hotumunun vista kesik olduğunu fakrettim araştırıyorum ne olduğunu cozdufumde yazacağım aküden sonra duzeldi şimdilik bir sorun yok gibi ama yağ basınç göstergesini çözemedim forumda bir kısmın daha basinangelmis ama çözümü yok gibi