İlginiz için teşekkürler arıza kodlarına bakadım en kısa sürede bakıp yazacağım, arızayı yaptıktan sonra tekrar maslağa bıraktım aracı perşembe günü hazır olduğu söylendi neden kaynaklı olduğunu sordum roleler açmıyordu beyinde sorun vardı bana çok tatmin edici gelmedi verdiği cevap bende çok üstelemedim, bindim araca geçtim anadolu yakasına ümraniyeye girdim hala arıza lambası yakmadı genelde maslaktan dönerken tam ümraniye çıkışında arıza yapıyprdu 3. götürüşüm ve bu sefer arıza yapmadı tabi bi gözüm göstergede tedirgin ne zaman stop edicek diye bakınıyorum, geldim ümraniyede bir arkadaşımla buluştum yarım saat bi yerde oturduk çıktık araca bindim çalıştırdım 100 metre gittim ve stop ettiçokda şaşırmadım tekrar marş bastım çok tekrar tekrar tekrar ne benzinde nede gazda çalışmıyor ateşleme sıfır, marş kuvvetli ama yakıt gelmiyor gibi daha fazla cinnet geçirmeden ümraniye sanayiye bıraktım ertesi gün alelade bir motorcuya gösterdim ateşleme yok dedi disbürütörü söktü tevzi makarasını gösterdi tırnağı kırılmış ve %40 lık kısmı yanıp erimiş, bundan dolayı çalışmıyor dedi mopar marka aldık taktık herşey düzeldi, test ettim uzun yol yaptım şimdilik sorun yok gibi Tevzi makarası dediği şeyi yolda bulsam eğilip almam
ama resmen hayatını kurtardı arabanın yarın arıza kodlarına bakıp bir sorun varmı yokmu yazarım foruma Aldesa sıralı sistem taktırdım ve bugun fulledim km sıfırladım bakalım kaç km gidebileceğim.