-
- Sinan
Üye
Üstadlar 1994 zj ile başım belada 2 ay önce aldığım arabam sadece 1 gün kapımda kaldi servis servis geziyorum maddi manevi bitirdi beni araba benzinde sarsıntılı çalışıyordu enjektörler bujiler buji kabloları değişti aracı aldim 10 km kadar sorunsuz kullandım (benzinde) arabanin üzerinede eski tip karbüratörlü lpg sistemi vardi usta bu araba bununlanyurumez dedi bende benzinde kullanıyom maddi durumu toparladigimda sirali sisteme geçerim dedim 10 km yol gittikten sonra bi anda check engine yandı devir sapıttı ve benzin kokmaya başladı stop etti çalıştırdım yine aynı benzin bitiyor gibi davrandı sonra yazıya gidip komple lpg sistemini değiştim ayarları yapıldı zımba gibi oldu 5.2 v8 hissi geldi arabaya sorunların çözüldüğünü düşündüm fakat yine 10 13 km bi yol yaptimayni arızaları gazdada yaptı devir düşüyor ve stop ediyor bu seferde arızayı yapmadan önce gaz kokusu verdi lamba yaktı ve stop etti calisitiyorum gaz bitiyor gibi stop ediyor tekrar görürdüm yapan servise biraktim beyinden olabilir dediler daha önceki servis distributorun 3 yerden kırık olduğunu iran yapıştırıcısı ile yapısı
Tirdikalrini soyledi bunu söyleyen bosh car seviş fakat pek güvenmedim cunku supoplarin kaçırdığını contanın zedelenmiş olduğunu söyledi fakat son goturdugum maslaktakk amerikanci usta bu sorunların olmadığını söyledi arızayı yapınca kavaciktan feribotla karşıya geçtim 15 dk yolculuk sonrası çalıştırdım maslak sanayiye kadar hiçbir sorun çıkartmadı ben anlamadim bu arabanın dersi nedir fikirlerinizi deneyimlerinizi paylasirsanizi sevinirim