Evet yine ben ve yine kafamda deli sorular aylardır beklediğim günler geldi çattı arabaya sonunda bişeyler yapabilicem ama kafada bi sürü soru dolanıyor tabi biraz da kaşınıyormuş gibi hissediyorum ama sonum hayr olsun

2" get yerine 4" yada 4.5" kit taksam şaftı mafsallıya çevirmek dışında kit montajından sonra değişmesi gerekecek parça olacak mı alt takımda yada direksiyon amortisörü vs ?

Bakındığım kadarıyla 4" x flex rough country ve iron rock 4.5" kitleri var bu tarz bişey yaparsam bu 2 si arasından hangisi daha avantajlı olur

Birde yine rough country de 3.5 kit var fiyatı biraz daha makul diğerlerine göre bunda da sanırım önlere yine get koymak lazım tam randımanlı olması için

son olarakta lastik konusu var daha doğrusu jant konusu jantları değiştirmek istemiyorum bu yukarda saydığım 3 kit ten birini taktığım zaman orjinal jantların üstüne uyacak ebatta lastik ölçüsü varmıdır 265 tabana tekabül ediyor sanırım ölçü olarakta herhangi bir sürtme yada zorlanma vs olur mu yoksa illaki spacer veya jant değişimine mi gitmek lazım