-
06.Haziran.2017, 00:10
- deniz
Üye
Doğrudur bende dediğim gibi 4.7 olarak biliyorum yarın yağ çubuğundan kontrol ederim artık .dedik orda ama dinletemedik gerçi sonra seviye kontrolü yaptılar ama hiç mantıklı değil 5 lt nere 7 lt nere yağı ben kendim götürmüştüm mobil 4+4 lt bol diyemi vay sen yağı kendin getirirsin ha deyip ondanmı neyse artık ama diferansiyel işinde ön dana 35 arka 44 diye biliyorum arkanın doğal olarak daha fazla alması gerekmiyormu benim bildiğim ön 1.3 arka 1.6 lt ydi ön tamamda arkaya 2.2 nasıl aldı bilmem zaten hep başındaydım aracın tam taşma seviyesine kadar dolduruldu (sıfır bmw aldım 6 ay önce ona bu kadar özenmedik sevmem pek sanayi işlerini aslında)ölçümde çok sağlıklı değil yağ pompasının turuyla ölçüyorlar kabaca .arka diferansiyel yağı temiz di ama katkı yokmuş içinde kokusundan anlaşılıyormuş kendinden katkılı lsd yağ koydular arka dife bp nin onunda 20 lt lik bidonları var 700 tl civarında birilerinin işine yarasın bilgi olarak ayrıca katkıya gerek kalmıyor böylece, tabi usta lt si 35 tl lik yağı 100 tl yazdı onu saymazsak bu arada kadircim ilgine teşekkürler