Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye bahadr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ankara
    Bugun farkettim ki kapilar ve bagaj kilitlenince bagaj cam kapagi kilitlenmiyor. Surekli acik kaliyor. Nasil cozebilecegimi bilen var mi?

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Alıntı bahadr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun farkettim ki kapilar ve bagaj kilitlenince bagaj cam kapagi kilitlenmiyor. Surekli acik kaliyor. Nasil cozebilecegimi bilen var mi?
    WJ ile benzerdir sanırım, o sebeple, Bagaj iç paneli ve yalıtımı sökülüp kilide bakılacak. Basit bir motor, muhtemelen çevreleyen plastik kırılıp dişliler yuvasından çıkmıştır. Dikkatli sökün parça kaybolmasın. Plastiğin özelliği gereği tekrardan yapışmıyor. Ya çevresini bantlayacaksınız ya da çıkma kilit bulup sök-tak yapılacak

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Üye bahadr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ankara
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    WJ ile benzerdir sanırım, o sebeple, Bagaj iç paneli ve yalıtımı sökülüp kilide bakılacak. Basit bir motor, muhtemelen çevreleyen plastik kırılıp dişliler yuvasından çıkmıştır. Dikkatli sökün parça kaybolmasın. Plastiğin özelliği gereği tekrardan yapışmıyor. Ya çevresini bantlayacaksınız ya da çıkma kilit bulup sök-tak yapılacak

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Tesekkurler..

Dosemeyi sokup baktim. Kirik catlak yoktu. Kilitlenince bagaj cam kilidine giden enerjiyi kesen switch bozulmus. Degistirdik duzeldi.