Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı leone1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba
    1995 zj ltd sahibi olarak aranıza katıldım, bazı sorularım olacak yardımcı olur musunuz?
    1-tavandaki lambalardan iki tanesi yok,bunlar nereden bulurum
    2-tavandaki yol bilgisayarında hiç görüntü yok,sıradan bir elektrikçi bunu çözer mi servise mi gitmem lazım
    3-arızaları gösteren ekran çalışıyordu ama onda da görüntü gitti,nasıl çözerim
    4-bu araçta normal lpg var sıralıya geçmek faydalı olur mu
    teşekkürler
    hangi tavan lambaları yok ampul mu eksik sadece yoksa kasasıyla mı yok

tavan bilgisayarı için elektrikçiye gideceksen eyvahlar olsun. önce bi indir bak bakalım sokete elektrik geliyor mu elektrik geliyorsa tavan ünitesinin içine bak leğimlerde kablolar kopma kırılma var mı eğer varsa onarım yoluna gidilebilir. bu arada ne renk tavan ünitesi gri renk ise bende 1 tane olacaktı depoya bakmam lazım
    arızaları gösteren alttaki vic ekranı gittiyse su almış oksitlenmiştir yada leğim hatası vardır o ekranı söküp elektrikçiye gidebilirsin bak

normal lpg tüketim performans nasıl herşe normalse neden sıralıya geçeceksin ki... tankın son kullanım tarihi gelmemiş olsun yeter
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi tavan lambaları yok ampul mu eksik sadece yoksa kasasıyla mı yok

tavan bilgisayarı için elektrikçiye gideceksen eyvahlar olsun. önce bi indir bak bakalım sokete elektrik geliyor mu elektrik geliyorsa tavan ünitesinin içine bak leğimlerde kablolar kopma kırılma var mı eğer varsa onarım yoluna gidilebilir. bu arada ne renk tavan ünitesi gri renk ise bende 1 tane olacaktı depoya bakmam lazım
    arızaları gösteren alttaki vic ekranı gittiyse su almış oksitlenmiştir yada leğim hatası vardır o ekranı söküp elektrikçiye gidebilirsin bak

normal lpg tüketim performans nasıl herşe normalse neden sıralıya geçeceksin ki... tankın son kullanım tarihi gelmemiş olsun yeter
    valla ampul yok kasanın durumu da bu,dokununca içeri doğru giriyor, üniteyi nasıl sökerim vida falan göremiyorum.
    alttaki vic genelde çalışıyor bazen kapanıyor ama görüntü varkende sadece solda arızaları sağda yanıp sönerek tarihi gösteriyor, düğmeler işlemiyor, orjinal teyp yok diye midir.

IMG_20170216_173134.jpg
    IMG_20170216_173024.jpg